Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Várhatóan mennyi pénzt fogsz...

Várhatóan mennyi pénzt fogsz örökölni, vagy mennyit örököltél?

Figyelt kérdés
Nem csak készpénzre gondolok, hanem vállalkozás, részvények, ház, akármi. Szóval nagyságrendileg mi a net worthe annak, amit várhatóan kapni fogsz, vagy már kaptál szülőktől vagy felmenőktől?
2022. okt. 24. 00:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
64%
Örülök, ha nem marad rám adósság.
2022. okt. 24. 09:55
 22/64 anonim ***** válasza:
92%
Egy 2 szobás, erkélyes panellakást, meg kb. 2 millió forintot fogok örökölni.
2022. okt. 24. 10:52
 23/64 anonim ***** válasza:
100%
Miért lettem lepontozva?! Nem várom apám halálát, de a kéréshez igenis össze kellett szednem, hogy miből lesz nekem pénz, ami örökségnek számítható!
2022. okt. 24. 11:27
 24/64 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le
2022. okt. 24. 11:40
 25/64 anonim ***** válasza:
97%
Feltehetően öcsémmel megosztva fogunk örökölni, remélem, jó sokára. Nem tervezek ilyenekkel, mert megélek önállóan örökség nélkül is, a szüleim költsék magukra a pénzüket. Majd a lakásukról meg akkor döntünk, amikor aktuális lesz. A nagyszülőktől nem örököltünk, és nem is fogunk. Apai nagyszüleim házát apám egyik nővére örökölte, ebben egyeztek meg a testvérekkel, mert ő ápolta nagyapámat haláláig (nagymamám korábban meghalt), és az a testvér szorult rá legjobban, a többi testvér lemondott a részéről. Anyai nagyszüleim meg az egyetlen fiúgyerekükre hagytak mindent végrendeletben, a lányaikat kiforgatták már jó előre az örökségből, nekik a fiú volt mindig az Isten.
2022. okt. 24. 11:41
 26/64 anonim ***** válasza:
98%
Addig jó, amíg nem kell ezzel foglalkozni.
2022. okt. 24. 12:09
 27/64 anonim ***** válasza:
97%
Aki a 22-esemre Nem hasznost nyomott, az indokolja már meg! A kérdésre válaszolok.
2022. okt. 24. 12:30
 28/64 Metionin ***** válasza:
97%
Valószínűleg semmit. Apámnak van egy háza az egyik legelmaradottabb megyében, szóval értéke minimális egy városi házéhoz képest. Ez valószínűleg az ő időskori ellátásukra fog rámenni ha szükség lesz rá, ha nem, akkor azt fogom örökölni. Egyéb nincs.
2022. okt. 24. 12:48
 29/64 anonim ***** válasza:
90%

27-es!

Nyugi, detto. Én már rég nem foglalkozom a pontozással. Idióta frusztrált gyökerek gyülekezete van itt a gyakorin. Rendszerint olyanok húznak le minden választ mérlegelés nélkül, akik még csak hozzá sem szóltak az adott témához, csak itt élik ki magukat. Ám legyen, engem nem zavar.

2022. okt. 24. 12:51
 30/64 anonim ***** válasza:
92%

Egyik részről egy fél, hitellel terhelt panelt, másik részről adósságokat.

A családfáknál szépen megfigyelhető a folyamatos elszegényedés.Egyrészt egyre több gyere érte meg a felnőttkort (10-12), másrészt a fiúkat tanítatták inkább, ők csináltak karriert.

2022. okt. 24. 13:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!