Várhatóan mennyi pénzt fogsz örökölni, vagy mennyit örököltél?
Figyelt kérdés
Nem csak készpénzre gondolok, hanem vállalkozás, részvények, ház, akármi. Szóval nagyságrendileg mi a net worthe annak, amit várhatóan kapni fogsz, vagy már kaptál szülőktől vagy felmenőktől?2022. okt. 24. 00:15
21/64 anonim válasza:
Örülök, ha nem marad rám adósság.
22/64 anonim válasza:
Egy 2 szobás, erkélyes panellakást, meg kb. 2 millió forintot fogok örökölni.
23/64 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva?! Nem várom apám halálát, de a kéréshez igenis össze kellett szednem, hogy miből lesz nekem pénz, ami örökségnek számítható!
24/64 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le
2022. okt. 24. 11:40
25/64 anonim válasza:
Feltehetően öcsémmel megosztva fogunk örökölni, remélem, jó sokára. Nem tervezek ilyenekkel, mert megélek önállóan örökség nélkül is, a szüleim költsék magukra a pénzüket. Majd a lakásukról meg akkor döntünk, amikor aktuális lesz. A nagyszülőktől nem örököltünk, és nem is fogunk. Apai nagyszüleim házát apám egyik nővére örökölte, ebben egyeztek meg a testvérekkel, mert ő ápolta nagyapámat haláláig (nagymamám korábban meghalt), és az a testvér szorult rá legjobban, a többi testvér lemondott a részéről. Anyai nagyszüleim meg az egyetlen fiúgyerekükre hagytak mindent végrendeletben, a lányaikat kiforgatták már jó előre az örökségből, nekik a fiú volt mindig az Isten.
26/64 anonim válasza:
Addig jó, amíg nem kell ezzel foglalkozni.
27/64 anonim válasza:
Aki a 22-esemre Nem hasznost nyomott, az indokolja már meg! A kérdésre válaszolok.
28/64 Metionin válasza:
Valószínűleg semmit. Apámnak van egy háza az egyik legelmaradottabb megyében, szóval értéke minimális egy városi házéhoz képest. Ez valószínűleg az ő időskori ellátásukra fog rámenni ha szükség lesz rá, ha nem, akkor azt fogom örökölni. Egyéb nincs.
29/64 anonim válasza:
27-es!
Nyugi, detto. Én már rég nem foglalkozom a pontozással. Idióta frusztrált gyökerek gyülekezete van itt a gyakorin. Rendszerint olyanok húznak le minden választ mérlegelés nélkül, akik még csak hozzá sem szóltak az adott témához, csak itt élik ki magukat. Ám legyen, engem nem zavar.
30/64 anonim válasza:
Egyik részről egy fél, hitellel terhelt panelt, másik részről adósságokat.
A családfáknál szépen megfigyelhető a folyamatos elszegényedés.Egyrészt egyre több gyere érte meg a felnőttkort (10-12), másrészt a fiúkat tanítatták inkább, ők csináltak karriert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!