Illetve a nagyobb családi összejöveteleket hogyan oldjátok meg? Gondolok esküvőre,temetésre,keresztelőre stb. Ha már van elhunyt szülőd akkor megbántad hogy nem hoztátok rendbe a kapcsolatotokat?
Anyukám sajnos elhunyt. Apám szociopata, ingyenélő, agresszív, manipulatív ember. Nála nincsenek emberei kapcsolatok, maximum falkatagok, ahol ő lehet az úr. A legjobb az lenne, ha meg sem ismertem volna soha nem hogy még tartsam vele a kapcsolatot.
Az egész családunkat tönkre tette.
2024. febr. 19. 02:54
52/93 anonim válasza:
4 éve. Megszakították velem a kapcsolatot csupán azért mert ők Jehova Tanúi. Egész gyerekkoromban azok voltak. Gyűlöltem. A gyülekezet tagjait és szabályokat. Amint 18 lettem szinte azonnal elköltöztem. Titokban. Mert sehová nem engedtek és költözni se engedtek volna. Fizikailag ott tartottak volna erőszakkal. Anyám telefonon felhívott miután hazáért az üres szobámra. Lehordott mindennek, lek#rvázott és szidott mindenfélének mikor mondat közepén rá nyomtam a telefont. Tiltottam a számukat. Azóta nem láttam őket.
2024. febr. 20. 01:37
53/93 anonim válasza:
52, ehhez szeretnék gratulálni. Nem tudom, hova mentél, hogy oldottad meg, de rohadt nehéz lehet kilépni egy szektából, tengermély tiszteletem, hogy te meg tudtad lépni.
2024. febr. 20. 17:15
54/93 robetko válasza:
52,én is csak gratulálni tudok és remélem hogy boldog vagy és rendben van az életed.
2024. febr. 20. 21:50
55/93 anonim válasza:
Egy volt osztálytársam segített elköltözni. Már addigra szereztem munkát is. Náluk laktam amíg nem találtam albérletet. Azóta van egy férjem, van saját házunk és úton van a mi kis csodánk és teljesnek érzem az életem
2024. febr. 21. 00:07
56/93 anonim válasza:
52-es: ismét csak azt tudom mondani, hogy le a kalappal, hogy volt annyi lelki erőd, hogy ezt meglépd! Remélem, azóta tudtál új barátokat szerezni és boldog vagy!
2024. febr. 26. 16:43
57/93 anonim válasza:
Kb 4 órája nem beszéltem anyámmal. Mostmár késő van ahhoz hogy felhívjam.
2024. febr. 26. 22:50
58/93 anonim válasza:
"Miért és mióta nem beszéltek a szüleitekkel?"
Apámmal vagy negyven éve. Mert meghalt.
Nem vagyok hülye, hogy ne beszéljek anyámmal! Örülök, hogy él, hogy tudok vele beszélni!
"Ha már van elhunyt szülőd akkor megbántad hogy nem hoztátok rendbe a kapcsolatotokat?"
Nagyon-nagyon sokan nagyon-nagyon megbánták, csak nem biztos, hogy mind erre járnak, hogy leírják ide. Ők a többség, hidd el, úgyhogy mielőbb béküljetek ki egymással!
2024. febr. 27. 19:15
59/93 anonim válasza:
Legjobb barátnőm mondta, miután meghalt az édesapja, aki egyész fiatalkorában terrorban tartotta őt is meg a családját is, hogy neki csak annyi a problémája, hogy nem szomorúságot érez, hanem magasról tesz rá, és picit megkönnyebbült, hogy az anyja, aki még mindig vele volt, végre megszabadult tőle, de egy utolsó hazug szarnak tartja magát, mert mindenki sajnálta, meg részvétet nyilvánított, és nyilván nem kötötte ismerősök, távoli családtagok orrára a gyerekkori traumáját, meg úgy gondolta, hogy szociálisan nem elfogadott ilyenkor azt mondani, hogy a temetésre is csak azért megy el, hogy biztos legyen benne, hogy tényleg elássák jó mélyre.
2024. febr. 28. 17:02
60/93 anonim válasza:
Apám egyszer megpróbált eltenni láb alól valami elképesztő precizitással elrendezve és időzítve a dolgot úgy, hogy ha sikerül, ne legyen baja belőle.
Anyám meg tudott róla és nem szólt.
A legrosszabb benne az, amikor valaki közel kerül hozzám annyira, hogy szóba kerül a család, szülők, kivel élek, stb. téma, aztán baromi gyorsan mérlegelni kell, hogy egy ilyen történetből mennyit adjak ki az illetőnek, ugyanis volt már olyan barátnőm, aki szerint én kitaláltam az egészet, mert ilyesmi márpedig nem létezik, és még nekem kellett volna magyarázkodnom, hogy nem vagyok kattant.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!