Harminchoz közeli emberek! Milyen gyakran beszéltek a szüleitekkel?
Figyelt kérdés
Külföldön lakom, a szüleim külön élnek.
Nincsenek gyerekeim, melegként élek külföldön. Heti 1-2x telefonon beszélek a szüleimmel.
Kéthetente nagyimmal.
Ez normálisnak minősül?
Vagy túl ritka?
2020. okt. 6. 23:59
1/5 anonim válasza:
Mi az hogy meleg ?
Nálunk meleg otthon van ahová haza járok , meleg baráti kézfogás van, meleg baráti üdvözlés.
2/5 anonim válasza:
Hogy jön ide, hogy meleg vagy?
Ahogy esik úgy puffan. Egy városban élek a szüleimmel, de van hogy hetekig nem beszélünk, mert sok a dolgunk. Van amikor hetente többször is felugrok hozzájuk. Nagymamámmal, kb negyedévente találkozok, telefonálni rikábban. Jó a kapcsolatom mindegyikükkel.
3/5 anonim válasza:
Én kb naponta beszélek a szüleimmel, vagy telefonon vagy messengeren, hetente kb találkozunk, de van, hogy csak véletlenül is össze futok anyukámmal. 10 percre laknak, és anyukám munkahelyem a lakásom mellett van.
4/5 A kérdező kommentje:
Úgy jön ide, hogy meleg vagyok, hogy nincsenek gyerekeim/feleségem stb ami indokolná a ritkább beszédet.
2020. okt. 7. 10:59
5/5 Metionin válasza:
30 vagyok, anyámmal heti 2 alkalommal beszélek telefonon, jobban mondva hallgatom és a megfelelő helyen beszúrom az ahá-kat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!