Mit tennétek ha a szüleitek meg ölnék a háziállatotokat?
A szüleim meg ölték a macskámat, mert egyfolytában fialt. Be akartam oltatni de valahogy valami mindig közbe jött, és titokban el rendezték őt.
Reggel azzal fogadtak amikor keltem, hogy a macskámat ne keresem.
Elkoltoznek es soha az eletben nem latnanak, sot elhiresztelnem minden ismerosnek, rokonnak, hogy gyilkosok. Biztos megprobalnam pokolla tenni a hatralevo eletuket.
Feljelenteni is szívesen feljelentenem oket, de ha nincs bizonyitekom hiaba.
Az írásod logikája és stílusa alapján 12 év körüli lehetsz. Először is: a fialást ivartalanítással kell elkerülni, nem oltással. Az másra van, de természetesen egy rendes, panelcicának szüksége van rá.
De gondolom ez ilyen kinti-benti/kinti cica lehetett.
Őszintén sajnálom. Ugyanakkor nem tudsz tenni semmit. Még kamasz vagy, és elköltözni se tudsz a goromba szülők elől.
5
Csunya dolgog tettek :(
Megoltek egy artatlan elolenyt, mert arra sem voltak kepesek, hogy ivartalanitsak.
Vartam mar az ilyen magat felsobbrendunek gondolo istenszabasu szerencsetleneket, mint te.
6
Én meg vártam az ilyen idióta fanatikus állat jogvédőket. Egyébként szerinted helyeslem,amit a szülők tettek?Segítek:nem!
Hat hidd el, ha valasztani kellene, hogy a macska vagy te.. Akkor a macska maradna eletben, es nem azert mert fanatikus allat jogvedo vagyok, hanem mert te vagy egy sopredek.
Es az ilyen emberek vannak a taplaleklanc csucsan, mint te es a hozzad hasonlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!