Ti hogyan becézitek sz. Rrá a háziállatotok nevét? :D
Na versenyezzünk ki a legbetegebb becenévosztó. :D Nem ér kamuzni csakis az igazat!!!
Az én kutyám Bogi.
Becenevei: Bigibogi, Bukca, Kukca, Borca, Borcsa, Kukci, Bukci, Kukci-bukci, Kurci-burci, Kurcsi, Kurcsatov intézet, Kurcsatov, Csernobog, Bukszus-borkis, Borkis, Buxa, Pixa, Pukca
Most ennyi jutott eszembe, amit minden nap használok. Az ilyen: anya szerelme, életem, kincsem meg ilyeneket nem írtam bele, mert ezek olyan hétköznapi alap becézések.
Jöhetnek kommentben a betegebbnél betegebb mindennapi használatban lévő becenevek tömkelege. :D
Jordan ("Dzsorden") a neve. Jordan Henderson -ról lett elnevezve. Teljesen nevén csak néha szólítom: Jordan Joseph Henderson Tribbiani.
Becézései: Joe, Joseph, Josepha (tudom hogy ez lánynév xd), Joss, Jordán, Jordánia, Gordon (papa hívja így), Frici (egy munkatársam valamiért így hívja).
Meg persze az álatlános Nyuszi, Cica, Nyuszilábú, Pocakkirály, Bajúszkirály, Nyuszipopsi, Bogyó, Bogyófejű, Baba, Buflákfejő.
Ja, és elég sokszor hívom Kolbásznak :D
Nekem egy németjuhász kutyusom van , Gina a neve.
Becenevei: dzsinusszi, dzsinko, dzsizell,dzsidzsi,vakera,vakogi,buksi,dicsak buksi,brunya,brunyella
Jelenleg 5 macskánk van.
Fóka, eredetileg Bajszi
Jerry, aki lány, Cherrynek becézzük, régebben Pukinak, mert erős volt a bélgáz- termelése
És a személyes kedvencem, Bison, aki nem egy kutyáról lett elnevezve, nevének furcsa története van. A kötelező olvasmányunk a Goriot apó volt, és a kedves osztálytársaim nem tudták kimondani a szereplők neveit. Órán benyögték, hogy Vókerné, Kóterné, Üzsen, Bison (Bianchon helyett) stb. és végül a macskákra ragadtak e nevek.
Régebbi macskáink becenevei:
Cuki: Malac, Mali, Disznó, Dagadt, Dagadék, Hájas, Hájgombóc, Májgombóc, Májas, Husi
Pötyi: Panda, Pufi
Wolfi: Sanyi, Sándor (ne kérdezzétek, honnan jött), Toto - Toto Wolffról jött a név
Picúr: Picke, Pittyputty, Penészmacska
Cirmi: a tesóm mondta, hogy nagyok a fülei, tehát füles, én meg félrehallottam, így lett Füves (néhanapján Csövesnek is hívtam)
A fingós macskáinkat Pukimesternek/Pukimeisternak hívjuk
A kutyánk meg Willi, az ő nevei: Vilmos, Vilu, Villa, Willow (Villovként ejtve, és amúgy fiú a kutya)
Tisztességes nevén Borka, de úgy már ritkán hívom :D
Bori, Boci, Biciboci, Bicc-Bocc, Bocus, Baba, Babus, Babámfsza, "Te véééén pna", "Te libanc", Pina Colada
Persze az összeset szeretetteljesen, imádom az öreglányt :)
Pedró, a csivava.
Egyéb megnevezése:
Pedrusz, Pedróka, Róka, Pocok, Pöcök, Pumpesz, Pumpedli, Pedigré, Csimbók, Vakarcs, Vakernya, S2ärházi, Kukac, Kuki, Kukacka, Bojlertestű, Legényanya (utóbbi időben kicsit meggyarapodott a súlya).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!