Ti hogyan becézitek sz. Rrá a háziállatotok nevét? :D
Figyelt kérdés
Na versenyezzünk ki a legbetegebb becenévosztó. :D Nem ér kamuzni csakis az igazat!!!
Az én kutyám Bogi.
Becenevei: Bigibogi, Bukca, Kukca, Borca, Borcsa, Kukci, Bukci, Kukci-bukci, Kurci-burci, Kurcsi, Kurcsatov intézet, Kurcsatov, Csernobog, Bukszus-borkis, Borkis, Buxa, Pixa, Pukca
Most ennyi jutott eszembe, amit minden nap használok. Az ilyen: anya szerelme, életem, kincsem meg ilyeneket nem írtam bele, mert ezek olyan hétköznapi alap becézések.
Jöhetnek kommentben a betegebbnél betegebb mindennapi használatban lévő becenevek tömkelege. :D
2019. júl. 14. 23:36
11/13 anonim válasza:
Nekem belga juhászom van, Akelának hívják. Viszont Disznónak hívom, mert néha röfög és dagonyázik a sárban. :D
12/13 anonim válasza:
Nekem nincs allatom, de lehet ugy beceznem meg a kutyam, hogy: LakoszLaki, DebilDevil, KisMarkosz
13/13 anonim válasza:
Vikike (sziámi cica):
Csikike, Csiklandós, Mikike, Miklós, Mikulás-csomag, Miklóska, Csuklós busz, Majomkaralábé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!