Ti meg szoktátok ünnepelni a háziállatotok szülinapját?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan?2017. febr. 6. 18:27
1/9 anonim válasza:
Konkrétan ünnepelni nem,de észben tartjuk,boldog szülinapot kívánunk neki,és kap valamilyen új játékot is.
Pontos szülinapját menhelyi kutya lévén nem ismerjük,de az orvosi kis könyvében lévő dátumot tartjuk számon.
2/9 anonim válasza:
nem, mert nem is tartjuk észben.
3/9 anonim válasza:
Igen, kap valami finomságot, meg gyertyát- nyilván úgy gyújtom meg, hogy ő ne érje el. Más extra nincs, mert többi napon is megkap mindent(törődés, foglalkozás, jó kaja stb ).
4/9 anonim válasza:
Hasonlóan az első válaszolóhoz, veszünk neki egy újabb játékot, és ennyi.:)
5/9 anonim válasza:
Nem ember, ezért eszembe sem jutna ilyen dőreség.
6/9 anonim válasza:
Nem, de én a sajátom se ünneplem.
7/9 anonim válasza:
Nem, mert nem tudom, mikor van neki. :D Mármint tudom, hogy valamikor áprilisban,de ennél többet nem. De néha meglepem ezzel-azzal, csak hogyha az nem ehető, akkor nem érdekli. Macskáról van szó, a macskamenta például teljesen hidegen hagyta, a macskajáték nem érdekli, a nyakba való cseppentőt meg utálja. Tudom, vehetnék neki valami luxus macskaeledelt, amit aztán félig megenne, a maradékot meg elvenné tőle a kutya, szóval nem.
8/9 anonim válasza:
Sajnos én egyikét sem tudom így nem :(
Patkányvarázsban nagyon sokan még kis tortát is csinálnak a pateknak (amit ő is megehet szóval nagyrészt gyümiből) szerintem tök aranyos.
9/9 anonim válasza:
Én kutya macska süni szülinapját is ünneplem :) nekem ők családtagok! Kapnak ilyenkor kis tortát, és rengeteg jutalomfalatot stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!