Ti is beszéltek a háziállatotokkal néha csúnyán szeretetből?
Mi is imádjuk sértegetni a macskát, mondjuk önfejű kis dögök, megérdemlik, nem mintha bármi negatívum származna rájuk nézve ebből... Nem annyira szeretetből, inkább szórakozásból s általában akkor, ha a másik ember is hallja. Amit mondok neki, hogy mennyire kis ütődött, azt valamelyest komolyan is gondolom. Persze nyilván megvan a magához való esze, de a fiatalabb macska az tényleg eszement dolgokat csinál néha, plusz be nem áll a szája. Megérdemli a sértegetést :D
Nagyon csúnyákat nem mondok rá, mert olyat nem szoktam másra sem, de kedves hangon, hogy hülye kiscica, büdös kiscica, azt simán. Néha életveszélyes fenyegetést is kap, azt inkább a páromtól, szintén nem a szöveghez illő hangon. Persze sose bántjuk (legalábbis olyan komolyan nem, hogy 2 másodpercnél tartósabban megrendüljön, kivéve véletlenül, mert összevissza cikáznak az ajtóban és a lábunk alatt. elvégre macskák).
Igen, én is csinálom ezt. Sőt több ismerősöm is.
Nem tudom mi lehet ennek az oka, hogy a nagy szeretetkitörés közben rém sértő szavakkal becézgetjük a kedvenceinket, de kíváncsi lennék a pszichológiájára. :D
Nagyon sokan csinálják ezt.
Nem káros az állatra tekintve, szóval ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!