Miért és mióta nem beszéltek a szüleitekkel?
Régen tini koronban anyum nagyon sokat szemétkedett velem mindig arra gondoltam csak legyen felnőtt nem fogom vele tartani a kapcsolatot
Azóta sokat javult a kapcsolatunk, és azon a véleményen is vagyok hogy a legközelebbi hozzátartozókkal meg kell próbálni jó viszonban lenni
Ha nem megy hagyni de megpróbálni érdemes
Nekem unokatesó és annál távolabbi rokonok annyira nem számítanak csak a közvetlen család ami tényleg fontos
Majdnem 2 éve.
Sosem volt jó kapcsolatunk, olyan igazi nárcisztikus, passzív-agresszív személyiség. Rossz gyerekkorom volt állandó ordibálással, félelemmel, tiltással, fenyegetéssel, kamaszkoromra ez már eldurvult, mert lázadtam.
Érettségi után el is költöztem, akkor még néha házajártam, évi 3-4-5 alkalommmal, aztán már csak 1-2-szer. De ha én nem mentem, nem érdeklődtek irántam, hogy élek-e egyáltalán, nem is beszéltünk. Ha mentem, fagyos volt a hangulat, mindenre csak rosszat mondta (mondtál a tesóimmal együtt).
Aztán nem mentem többé, őket meg azóta sem érdekli. Nem is vagyunk már ismerősök Facebookon sem, nem ismerik elérhetőségemet.
Családi összejövetelekre nem járok, mert a rokonaim egy része is ilyen, nem is hiányoznak. 2-3 rokonnal tartom külön a kapcsolatot, velük találkozom évi 1-2 alkalommal náluk vagy náluk, pl. eljöttek megnézni a gyerekem.
Apámmal néha, most voltam nála 1 hete, sikefült ismét jól összeveszni. Alkoholista.... azt hiszi ő szar.a a spanyol viaszt.
Igazából azt akartam elmondani neki hogy unokája lesz, de nem kell tudnia.
Anyuval bármit megadnék hogy beszélhessek , és elmondhassam hogy unokája születik. De őt 2 éve elvesztettem🖤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!