Extrém(ebb) sportot űzők, mennyire beszéltek a szüleitekkel a hobbitokról?
Figyelt kérdés
Elfogadták, vagy minden adandó alkalommal próbálnak lebeszélni? Vagy hallani sem akarnak róla és néma tiltakozás van ha szóba kerül? Esetleg támogatóak, netán lelkesek is?2021. aug. 16. 18:09
1/6 anonim válasza:
Pontosan úgy állnak hozzá, mint a nem extrém sportokhoz. Tudok beszélni róla.
2/6 anonim válasza:
Nálunk elég tabu téma, mivel én ejtőernyőzöm. Édesanyám évek óta nem bírta elfogadni, így már nem erőltetem, mint beszédtéma.
Ha mégis feljön, abból általában veszekedés alakul ki sajnos
3/6 anonim válasza:
Ha a falmászás/klettersteigezés annak számít:
Anyukámat a hideg is kirázza tőle, de ismer annyira, hogy engem nem hat meg az ő tériszonya, illetve alapos ember vagyok, mindig figyelek a megfelelő biztosításra.
Apa vasalt mászóutazni többször is volt velem, neki tetszik :D
Egyébként nem ez a fő hobbim, csak muszáj mozogni az egészség érdekében, és ez ezon kevés mozgásforma egyike, amit szívesen csinálok :)
4/6 anonim válasza:
Már a motorozást se díjazzák igazán.
5/6 anonim válasza:
A falmászás extrémnek számít? Elmeséltem, kicsit aggódtak, elmagyaráztam, hogy végig biztosítókötél van rajtam, megnyugodtak. Azóta lényegében ugyanaz, mint a nem-extrém sportommal (tájfutás). Néha szóba kerül, mesélek róla, ennyi.
6/6 anonim válasza:
Lesem xarják. Néha ha beadok valami izgalmasabb trailt azt meg mutatom nekik. Anyám elborzad,hogy jaj meg juj. Apám "hűha" megjegyzéssel nyugtázza...hogy ismét veszélybe sodortam magam ráadásul szánt szándékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!