Szüleitektől fogadnátok el pénzt?
Alapvetően elég rossz a kapcsolatom szüleimmel.
Párommal vettünk egy lakást és felajánlották, hogy jelentősebb összeggel beszállnak a felújításba.
Visszautasítottam a pénzt és teljesen kiakadtak, hogy hálátlan vagyok, nekem semmi sem jó, csak kéretettem magam és túlságosan fennhordom az orrom.
Viszont hogyha elfogadom a pénzt fel akarják majd használni az alkalmat, hogy minden apró részletbe beleszóljanak és átvegyék az életünk fölötti irányítást.
Igazából az a kérdés hogyan tudnám ezt a helyzetet a legkevesebb balhéval megúszni.
hálátlan vagy mert nem fogadsz el pénzt? :D
hihetetlen... ebből jól látszik, hogy ha elfogadnád, durvább dolgokat is kapnál ha nem tudnának utána befolyásolni a pénzre hivatkozva
Én a magam szüleitől elfogadtam, de nálunk ilyen konfliktusok föl se merülhettek volna.
A te esetedben, kérdező, azt tettem volna, amit te is tettél. És mit kellett volna mondanod? Legjobb az őszinteség. Hogy pont azért nem akarod elfogadni, nehogy ezzel feljogosítva érezzék magukat abba, hogy beleszólnak a felújításba.
"teljesen kiakadtak, hogy hálátlan vagyok, nekem semmi sem jó, csak kéretettem magam és túlságosan fennhordom az orrom."
Ez már megtörtént, ezen nem tudsz változtatni.
"Viszont hogyha elfogadom a pénzt fel akarják majd használni az alkalmat, hogy minden apró részletbe beleszóljanak és átvegyék az életünk fölötti irányítást."
Ez csak valami paranoia, vagy miből gondolod?
Mindenesetre két választásod van: vagy azt gondolják rólad, amit nem szeretnél, hogy gondoljanak, vagy (ha tényleg átvennék az irányítást) azt teszik, amit nem szeretnél, hogy tegyenek. Válaszd a kisebb rosszat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!