20 évessen elmennétek a szüleitekkel Horvátországba nyaralni?
Egy hét múlva mennénk 10 napra. Nincs egy barátom se, se pasim, se programom. Egész nyaram melóból és netezésből állt. Valószínűleg itthon gubbasztanék és neteznék.
Biztatnak, hogy menjek el, hátha ott összeismerkedem fiatalokkal. (tudok angolul)
Viszont nem az a típus vagyok aki csak úgy odamegy másokhoz, pláne nem egy társasághoz. Gondolom a többi fiatal mind barátokkal nyaral.
Anyukámék meg nem nagy programszervezők. Anya 61, apa 65 éves. Aludni terveznek a hotelban és fürdeni. Jó, a fürdés az, amit itthon nem tehetek meg, de ezt leszámítva kb itthon is maradhatnék. Ti elmennétek?

Miért akarsz a nyaralás alatt is kényszeresen másokkal ismerkedni? Menj el nyaralni a szüleiddel, lementek együtt a strandra, este együtt vacsi, aztán gubbasztasz a szobádban egyedül, ugyan úgy mint otthon tennéd.
Az otthonmaradás alatt nem merül fel, hogy "egyedül otthonmaradsz, hogy fogsz ismerkedni?" akkor a nyaralás alatt miért gond ugyanez?
Az imserkedésre megvannak a megfelelő helyek (vagy akár ma már az internet), nem kell a nyaraláson is ezen kattogni folyamatosan.

Mert tudom, hogy anyámék erőltetni fogják. Mindig az a bajuk, hogy nincs pasim, nincsenek barátaim.
Meg én is tudom, hogy mindig ráizgulok az ilyenekre, hogy rosszul ne sikerüljön a nyaralás, legyen jó, stb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!