Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Oda kellett volna adnom a...

Soome1 kérdése:

Oda kellett volna adnom a pénz felét?

Figyelt kérdés
Anya 3 éve vett nekem egy zongorát viszont nem szeretnék tovább zongorázni, inkább az érettségire készülök. Ezért eladtam a zongorát és anya el akarta kérni az összeg felét. Mondtam neki, hogy úgy számoltam, hogy ebből vagy kocsit veszek, vagy elutazok a szülinapomon külföldre. Erre megsértődött. Nem mondta, hogy igényt tartana a pénzre csak miután elvitték a zongorát.
2022. júl. 27. 18:36
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Hanyszor irjam meg le hogy tudott rola xd? Tisztaban volt vele hogy eladom es mondtam is neki nem egyszer hogy a penzbol utazni/autot venni akarok. A nappali eke nehezen lehetett volna ha be se fer es a szobamba volt vegig. Nem erte volna meg megtartani mert igy is pici a szobam es csak a helyet foglalta.
2022. aug. 5. 01:45
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Majd megérted amit írunk de nem most 17 évesen. Olvasd vissza ezeket 10 év múlva.
2022. aug. 5. 10:28
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Lesheted mikor vesz neked újra valamit…
2022. aug. 5. 14:12
 44/45 anonim ***** válasza:
61%
Töröltetted, hogy leírtam, hogy fizesd ki szépen a kozmetikumaidat meg szallj be a rezsibe, es akkor anyadnak se lesz baja azzal, hogy mit csinálsz a zongorapenzzel? 🤣🤣🤣 oké
2022. aug. 5. 14:34
 45/45 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg annyi energiat fektettem ebbe hogy torolgeseem a kommenteket😂 Azert ennyire nem erdekel hogy mit irnak
2022. aug. 5. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!