Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Oda kellett volna adnom a...

Soome1 kérdése:

Oda kellett volna adnom a pénz felét?

Figyelt kérdés
Anya 3 éve vett nekem egy zongorát viszont nem szeretnék tovább zongorázni, inkább az érettségire készülök. Ezért eladtam a zongorát és anya el akarta kérni az összeg felét. Mondtam neki, hogy úgy számoltam, hogy ebből vagy kocsit veszek, vagy elutazok a szülinapomon külföldre. Erre megsértődött. Nem mondta, hogy igényt tartana a pénzre csak miután elvitték a zongorát.
2022. júl. 27. 18:36
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
78%
Az egészet.
2022. júl. 27. 20:43
 22/45 anonim ***** válasza:
89%
Aztán ugyan miből fizetsz mindent, ha most fogsz érettségizni?
2022. júl. 27. 20:45
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
El sem illett volna adni a megkérdezése nélkül.
2022. júl. 27. 22:42
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Én lehet meg beszéltem volna vele előtte.
2022. júl. 27. 22:44
 25/45 A kérdező kommentje:
Már egy éve dolgozok, abból. Nem a megkérdezése nélkül adtam el, tudta, hogy árulom.
2022. júl. 27. 22:45
 26/45 anonim ***** válasza:
45%

Már ne haragudj, de szerintem ha 1 éve dolgozol már, örülj, hogy a felét fizeti anyukád a ruháidnak, drogériás termékeidnek, és mellette se rezsit, se kaját nem kell venned. Kicsit olyan mintha meg lennél ezen sértődve, pedig anyukád nagyon jófej. Kezdj el felnőni!

A zongorás kérdés más eset, abban őszintén nemtudok egyértelműen dönteni, talán inkább neked adok igazat

2022. júl. 27. 23:38
 27/45 anonim ***** válasza:
69%

Nem tartom fairnek, hogy a ruháim/ drogériás termékeim stb felét fizetnem kell de megteszem.

És miért nem? neked kell? Te használod? Akkor az a minimum. Ha olyan rosszul állnál nem utazgatásra költenéd a pénzt. nem tudlak sajnálni, elleneben anyukádat igen amiért ilyen önző gyereke van.

2022. júl. 28. 05:22
 28/45 anonim ***** válasza:
45%
Na de ne haragudj, ezen en is megakadtam. Se rezsit, se kaját nem fizetsz, a ruhaidnak meg a kozmetikumaidnak is csak a felet, es szerinted ez nem fair?? Szerintem aranyéleted van és kihasználod anyukád jó szívét. Lehet, hogy ebből van elege, hogy csak nyeled a penzt es semmit nem becsülsz meg. Fizesd szépen a saját dolgaidat te magad, mindjart nem lesz a zongora se problema.
2022. júl. 28. 09:29
 29/45 anonim ***** válasza:
38%
Pofátlan Vagy.Anyukád így is többet seg8t, mint kellene.
2022. júl. 28. 23:45
 30/45 A kérdező kommentje:
Remelem egyikotoknek sincs gyereke. Szerintem egy 17 éves gyereknek nem az a feladata, hogy eltartsa magát. Egyik baratomtol se hajtjak be a szulei a ruhainak/ samponjanak az arat. Egy szulo dolga megteremteni a megfelelo eletkorulmenyeket nem a gyereke. Amit apatol kaptam jogsira penzt azt is elvette es valoszinuleg nem fogom latni, de valoszinuleg en vagyok a szar gyerek mert eladtam a sajat zongoramat. Amugy az 1/3-at odaadtam.
2022. júl. 29. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!