Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, ha anyám amiatt...

Normális, ha anyám amiatt parádézott, mert A pontból B-be el kellett vinnie, mert eladtam valamit?

Figyelt kérdés

Amúgy is a városba ment, megkérdeztem, hogy elvisz e. Azt mondta, el. Majd leállt mondani a magáét, hogy 700 Ft-ért mennyit kell $zo-ni, stb, stb. Utána azért osztott volna ki, ha ebben a melegben gyalog megyek el.

Nem mellesleg eBay-ről rendeltem 2-300 Ft-ért lemosható tetkót, rájöttem, hogy nekem nem kell, és eladtam a duplájáért.

Normális?

2015. aug. 11. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld már magadnak a felesleges feszkót. Meleg van, mindenki nyűgös és b.nkó. Elvitt, közben pampogott egy sort, na bumm. Szerintem felejtsd el, ahogy már ő is elfelejtette.
2015. aug. 11. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Magyarul kerestel 300 forintot 700 forint koltseggel.

Te ne nagyon vallalkozzal :)

2015. aug. 11. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerinte hülyeség 700 forintért ennyit is intézkedni, illett 400-ért. Neki ez nem fontos. Lehet forgalom volt, lehet, hogy nem talált parkolót.

Szerinted meg fontos volt.

Lehet, hogy türelmetlen volt, de végül is elvitt. És te is ugyanolyan türelmetlen vagy, hiszen képes voltál ezért egy kérdést kiírni :D

2015. aug. 11. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Máskor ne így adj el, sz..on a vevő.
2015. aug. 11. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
ha amugyis ment volna a városba akokr nem tudom miért pattog,ha csak azért ment megkérted akkor normális mert igy sok haszon nincs rajta,a benzin többe kerül mint amennyit te kerestél rajta
2015. aug. 11. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
51%

Nah, ötből négy válaszolónak nem sikerült felfognia, amit olvasott. Figyeljetek, csodát mutatok:

"Amúgy is a városba ment, megkérdeztem, hogy elvisz e. Azt mondta, el."

Ezt a szövegből másoltam ki. Tadamm. (A hangsúly az "amúgy is a városba ment" részen van.)

2015. aug. 11. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!