Normális, ha anyám amiatt parádézott, mert A pontból B-be el kellett vinnie, mert eladtam valamit?
Amúgy is a városba ment, megkérdeztem, hogy elvisz e. Azt mondta, el. Majd leállt mondani a magáét, hogy 700 Ft-ért mennyit kell $zo-ni, stb, stb. Utána azért osztott volna ki, ha ebben a melegben gyalog megyek el.
Nem mellesleg eBay-ről rendeltem 2-300 Ft-ért lemosható tetkót, rájöttem, hogy nekem nem kell, és eladtam a duplájáért.
Normális?
Magyarul kerestel 300 forintot 700 forint koltseggel.
Te ne nagyon vallalkozzal :)
Szerinte hülyeség 700 forintért ennyit is intézkedni, illett 400-ért. Neki ez nem fontos. Lehet forgalom volt, lehet, hogy nem talált parkolót.
Szerinted meg fontos volt.
Lehet, hogy türelmetlen volt, de végül is elvitt. És te is ugyanolyan türelmetlen vagy, hiszen képes voltál ezért egy kérdést kiírni :D
Nah, ötből négy válaszolónak nem sikerült felfognia, amit olvasott. Figyeljetek, csodát mutatok:
"Amúgy is a városba ment, megkérdeztem, hogy elvisz e. Azt mondta, el."
Ezt a szövegből másoltam ki. Tadamm. (A hangsúly az "amúgy is a városba ment" részen van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!