Mennyi idő kellett ahhoz hogy családot tudjatok alapítani?
Úgy értem hogy minden meg legyen hozzá: békés, biztonságos otthon, szerető férj/feleség, anyagiak, stabil állás ilyenek.
Én mindig azt szerettem volna ha 28 évesen szülöm az elsőt, de odáig már csak 4 év van, és elég kevésnek érzem, ugyanis semmi sincs meg hozzá, amit fent felsoroltam. Se pár, se saját lakás, se az anyagiak.
Nektek mennyi idő alatt jött össze mindez?
Nekünk 7 év kellett, hogy önerőt gyűjtsünk a saját lakáshoz na meg pénzt a bútorokra. Aztán még egy kis pénzt az esküvőre(szűk körű) majd még egy kicsit a gyerekvállalásra és pluszban egy kis lekötött összeget vésztartaléknak. Most próbálkozunk az első babával. 29 és 31 évesek vagyunk.
ezek nélkül nem mertünk belevágni a családalapításba, mert nem úgy van, h megszorulunk és akkor apu fizeti fél évig a hitelt vagy hazaköltözünk vmelyik szülőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!