Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Oda kellett volna adnom a...

Soome1 kérdése:

Oda kellett volna adnom a pénz felét?

Figyelt kérdés
Anya 3 éve vett nekem egy zongorát viszont nem szeretnék tovább zongorázni, inkább az érettségire készülök. Ezért eladtam a zongorát és anya el akarta kérni az összeg felét. Mondtam neki, hogy úgy számoltam, hogy ebből vagy kocsit veszek, vagy elutazok a szülinapomon külföldre. Erre megsértődött. Nem mondta, hogy igényt tartana a pénzre csak miután elvitték a zongorát.
2022. júl. 27. 18:36
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
50%
Az messze nem eltartás, hogy veszel magadnak ruhát, ha dolgozol és van rá pénzed...
2022. júl. 29. 18:28
 32/45 anonim ***** válasza:
54%
1 éve dolgozol azt írtad és felét fizeted ki a kajádnak, tisztálkodó szereidnek és még fel Vagy háborodva.Lesznek még Neked meglepetések az életben.
2022. júl. 29. 19:55
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Anyud vett otthonra egy zongorát, hogy tudjál gyakorolni. Már nem zongorázol, anyud vagy megtartja vagy eladja. Nem te. Ha holnap lovagolsz, ő vegyen egy lovat, hogy te két év múlva el tudd adni?
2022. júl. 31. 06:37
 34/45 anonim ***** válasza:
86%
A kerdező már csak sértődötten lepontozgat. Faj az igazság... 😁
2022. júl. 31. 07:45
 35/45 anonim ***** válasza:
88%
Kiskorú vagy. Eladni sem volt jogod.
2022. júl. 31. 09:06
 36/45 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem amúgy olyan szempontból igaza van, hogy 17 évesen, vegye már a szülő a sampont vagy a ruhát a gyereknek. Sőt, jobb helyeken a jogsi és hasonlók is a szülő feladata ebben a korban.
2022. júl. 31. 20:53
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Kerülhet rossz helyzetbe a szülő, jöhetnek meglepetések pl ha elváltak és egyedül neveli. Én örültem volna ha van pénzem a ruhámara 17 évesen csak ugye nem volt, és mivel anyámnak sem ezért nem volt új ruhám, a cipőm is csak akkor lett ha már elszakadtak. Valószínű anyukádnak szüksége lett volna a pénz felére. Ennyi. Ettől nem kell rossz anyának bélyegezni.
2022. júl. 31. 21:59
 38/45 anonim ***** válasza:
76%
Azt írrta 1 éve dolgozik, akkor a sapmonját ne az anyja vegye már meg.
2022. aug. 1. 12:22
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

Megbeszéltem volna vele, hogy figyelj Anyuci, már nem zongorázom, más érdekel, tanulok most az érettségire, viszont arra gondoltam eladnám, és az összegből vennék egy kocsit vagy elmennék Barcelonába. Mit gondolsz?

És válaszolt volna belátás szerint.

1. Egy zongora nem olcsó

dolog, csak úgy venni otthonra egyet, szerintem nem mindenki engedheti ezt meg magának

2. Hiába te játszottál rajta, és a te fejlődésed miatt vásárolták, ez azért nem kizárólag a tiéd volt, illetve nem egyedül kellett volna döntened a sorsáról.

Minimum, hogy megbeszélni vele. Ki tudja, lehet ő szerette hogy ott áll a nappaliban, ez volt a ház éke…

3. Anyukád is jelezhetett volna korábban, hogy mit gondol,kell a zongora vagy sem, felezitek vagy ki kapja az összeget utána?

Ezért kellett volna előbb megbeszélni

2022. aug. 1. 13:37
 40/45 anonim ***** válasza:
Külföldre utazni??? Omg...
2022. aug. 5. 01:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!