Szégyellnem kellene, hogy 25 évesen még a szüleim fizetnek nekem mindent (albérlet, kaja, szórakozás)?
Azértaz, hogy te magad is cikinek tartod, hogy kérned kell, mégsem próbálod legalább a mozid árát összehozni. Semmit nem teszel azért, hogy a kellemetlenséget kiküszöböld.
Ha nem írtad volna, hogy ciki kérni, akkor azt mndtam volna, tök jó, hogy ezt megteheted. Így viszont nem mondom.
Itt nem a havi szórakozás összegéről van szó, lehet az csak havi 5000Ft vagy még kevesebb, lényegtelen szerintem. Inkább az elv, hogy anyukád elé állsz mint egy 15 éves, hogy tudnál egy kis pénzt adni mozi/koncert jegyre légyszi?
Nekem ez már 18 évesen is ciki lett volna, de kinek mennyi az önbecsülése
53, ő maga írta, hogy ciki kérni mozira. Ha nekem kellemetlen valami, teszek ellene.
Ennek nem érdekel, hogy mindent megkap, jó, hogy van ilyen.
Csak ez idáig jó, ha minden érintettnek az. A szüleinek oké. A kérdező maga vallja be, hogy neki meg nem.
De be nem vállalna semmi munkát, inkább legyen ciki? Ez az, ami "gázzá" teszi.
54 vagyok
A 18as válaszban ezt írta a kérdező
"Csak azt érzem egy kicsit cikinek, hogyha el akarok menni pl. moziba, akkor anyutól kérek pénzt. De neki ez fontos is, mert tudja mire költöm"
Ebből szerintem egyértelmű, hogy hasonló módon működhet, mint ahogy én is leírtam.
Az is más lenne, ha adnának neki egy havi összeget, hogy kisfiam ennyi van, ezt oszd be úgy ahogy szeretnéd, de jusson mindenre
Erre még azt mondanám hogy oké
De hogy részletesen tudni akarják hogy mikor mire költ...
Ez egy iszonyat mértékű gyermeki függés ami messze nem egészséges már 25 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!