Hogyan vegyük rá a szüleinket, hogy tartsunk igen napot?
Figyelt kérdés
Láttuk az Igen nap című filmet és mindenkinek nagyon tetszett. Szerintem anyukám is benne lenne, csak azt nem tudom, hogy hogyan lehetne ezt véghez vinni. Ti milyen szabályokat hoznátok és milyen kéréseitek lennének?2021. aug. 23. 08:52
2/11 anonim válasza:
Nem tul realis...a film az film. A valosagban maskepp mukodnek a dolgok es hamar kiszalad majd a szajan a "nem" szocska...
De amugy siman allj elo az otlettel, aztan meglatod..vegulis o szabja majd a felteteleket.
3/11 anonim válasza:
Mutassato példát és kezdjétek ti
4/11 anonim válasza:
Szerintem simán lehet, ha azért egy-két szabály hozzá, pl: nem kéritek, hogy vegyen meg drága dolgokat, nem kértek balesetveszélyes dolgokat stb. De apróságokkal kapcsolatban szerintem simán működhet.
5/11 anonim válasza:
Szerintem inakbb tesoddal jatszátok, egyszerübb.
6/11 anonim válasza:
Én ha nekem a lányom-fiam ezzel jönne nem mennék bele mert mindent meg akarnának vetetni velem.
7/11 anonim válasza:
Főleg visszájára is sülhet. Megírod a leckéd? Elmosogatsz?"
8/11 anonim válasza:
Ahogy a 3-as írta. Legyen elsőre nektek igen nap.
9/11 anonim válasza:
Hamar megszívhatjátok ha nektek is mindent meg kell csinálni amit ti mondtok.
10/11 anonim válasza:
Egy ilyen filmnek ki se kellett volna jönnie. A valoságban egy igen nap a sürgősségin végződne minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!