Mennyire vagyok rossz ember, ha nem szeretem a szüleimet? Muszáj szeretni a szüleinket?
Nem, nem muszáj.
Alapból minden gyerek szereti a szüleit, de szjvós munkával el lehet érni, hogy ez elmúljon. A te szüleid megtettek mindent ennek érdekében. Ne érezd rosszul magad, nem te tehetsz róla!
Figyelj, én csak a Te verziód ismerem, legalábbis azt, amit ide leírtál.
Sajnos van ilyen szülő-gyermek "kapcsolat" is, bárhogy is próbálkozik az ember kezelni a dolgokat. Ettől még lehetsz értékes ember. Lehet barátod/barátnőd, családod, gyermeked, akivel viszont a személyes tapasztalatok miatt remélhetőleg nem úgy fogsz bánni, mint ahogy Veled tették.
Nem tudom hány éves vagy, de ha még kiskorú, próbálj meg esetleg valami rokonhoz menni, ha teheted, ha még nem lehetséges, akkor 18 évesen meg koltozz el, ha ennyire rossz lesz a helyzet. Ha meg nem akkor élj együtt a "kedves idegenekkel". Ha felnőtt vagy már és nem velük élsz, akkor meg már nem sok vizet zavarhatnak. Ilyenkor általában - legalábbis ismerősi tapasztalat alapján- a párod (és esetleg a szülei) kompenzálhatnak szereteti téren.
Remélem, érthető voltam, és valamennyire segítettem.
Mindenesetre kitartást! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!