Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire vagyok rossz ember,...

Mennyire vagyok rossz ember, ha nem szeretem a szüleimet? Muszáj szeretni a szüleinket?

Figyelt kérdés
Én szeretném szeretni őket, próbáltam is, de nem megy. Igazából ők se szeretnek engem, illetve nem tudnak szeretni. Valahogy pont úgy sikerült megszületnem és olyan ember lettem, aki nem okozott nekik sok örömöt. Próbálkoztam, de úgy látszik mások vagyunk, és amivel én akartam kedveskedni, az nekik nem számított. Sose értettem pontosan, hogy mit várnak el tőlem, hiába kérdeztem őket. Amikor szó szerint azt csináltam, amit ők kértek, akkor is csak kiakadtak, hogy nem tudok semmit se jól csinálni, még a legalapvetőbb dolgokat se. Állítólag önző vagyok, senkivel se törődök. Nem tudom, én tényleg igyekeztem, tényleg megkérdeztem őket, hogy hogyan lennék nekik elég jó, és tényleg próbáltam azt csinálni, amit mondtak. Kicsit félek, hogy tényleg egy utolsó senkiházi vagyok, mert nemhogy nekik nem voltam jó, még szeretni se tudom szeretni őket.

2020. júl. 6. 20:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! 17 vagyok, 2 honap múlva 18, addig próbálok pénzt szerezni és költözést szervezni, mert sajnos nem ismerem a rokonaimat, vagy akiket igen, azokkal nem vagyunk joban a szüleim miatt.

Kedves 6-os, kitartást neked, sajnalom, hogy ezen kell keresztül menned!

2020. júl. 7. 21:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Én gyűlölöm őket. Apámmal nem beszéltem 14éve. A kisebbik unokáját nem látta még soha. Anyámmal kB. 5-6 éve nem beszélek. A tesómmal 1éve nem beszéltem.
2020. júl. 9. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!