Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz ember vagyok mert nem...

Rossz ember vagyok mert nem beszélek az apukámmal?

Figyelt kérdés
Még nagyon kicsi voltam amikor a szüleim elváltak, mert apum nagyon csúnya dolgokat csinált anyukámmal, és lassan egy éve én se tartom már vele a kapcsolatot, mert elegem lett belőle és nagyon össze vesztünk, de néha nagyon rossz embernek érzem ezért magam.

2020. jún. 25. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, nem vagy rossz ember. Oké, hogy az apukád, de valószínűleg sosem állt melletted, úgy, ahogy egy apának kell, ha eleged lett belőle. Nehéz lesz még egy jó ideig, de egy idő után beletörődsz. Persze, ha ki akarsz bekülni vele, akkor elmondod neki, hogy ki bánt, ő is elmondja és, akkor talán lehet kezdeni valamit.
2020. jún. 25. 08:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek #1-essel. Nem tartozol semmivel apukádnak. Főleg, ha bántotta anyukádat (akár fizikailag, akár érzelmileg) - nem vagy köteles megbocsátani neki.
2020. jún. 25. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Mi ezt, honnan tudjuk???

Nem tudjuk, milyen apukád, milyen anyukád, nem tudjuk, milyen vagy te...

Lehet anyukád mással tett valamit, ezt nem díjazta apukád...lehet te is teszel dolgokat, ami normalitással szembe megy s ezért nem kedvel apukád...nem tudjuk.

Kérdésed egy simogatás-bólogatás igénylés, semmi több, tudod te a választ magadtól is;)

2020. jún. 25. 23:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Nyilván nem fogom leírni részletesen az életem történetét, de néha elbizonytalanodok hogy helyesen cselekedtem e. Ezért írtam a kérdést.
2020. jún. 26. 07:58
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
És most mit vársz? Segítsünk haragudni?
2020. jún. 26. 15:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rossz ember, valószínű, hogy megkomolyodtál és rájöttél, hogy ilyen emberre nincs szükséged, mivel mérgezi az életed. Ha nincs jó hatással rád, akkor jobban is teszed, hogy nem beszélsz vele. Inkább erősítsd a kapcsolatod az anyukáddal és állj mellette mindig.
2020. jún. 27. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!