Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan segíthetnek anyukámnak?...

Hogyan segíthetnek anyukámnak? 16/l

Figyelt kérdés

Eléggé szegények vagyunk Tesóm nincs. Anyukam egyedül nevel engem, apukamat csak a k*rvaja érdekli. Már bocsánat a kifejezését de tényleg az.(sz*x hirdetési voltak fent a neten) Nem támogat minket sehogy se anyagilag. Anyukamnak nincs pasija, nem is volt apukám óta. Már vagy 5 éve elvaltak. a lakás összeomlik lassan felettünk. Omladozó falak szar szigetelés, télen nagyon hideg van. Nem vagyunk cigányok, de a lakás ahol lakunk úgy néz ki. Nagyon rossz érzés.

Nem tudom csináljak. Tudom nem én vagyok a felnőtt de azért én is tehetek valamit. Nemrég töltöttem be a 16ot és arra gondoltam regisztrálni kéne valami diakszovetkezetnel és akkor tudnék dolgozni.

2020. jún. 11. 21:25
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nem is beszélve az apakomplexusrol hoyg ez miatt az idősebb pasik jönnek be. Mivel apukám nem foglalkozott velem
2020. jún. 11. 21:26
 2/13 A kérdező kommentje:

Akik hasonló cipőben vannak esetleg

Tudnak tanácsot adni

Aki megert

2020. jún. 11. 21:27
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

egyértelműen elmehetsz dolgozni,de az itteni fizetéssel amit pl. egy étteremben szerzel nem lesz arra elég,hogy a lakást felújítsátok.

nagyon sajnálom,hogy ilyen helyzetben vagy. nagyszüleid? esetleg,ha még élnek és jó a kapcsolatotok akkor ők is tudnának támogatni,hogyha van mivel.

még nem vagy 18,hogy elmenj külföldre és keress egy kis több pénzt,de gondolom anyukádat se akarod egyedül hagyni.

nem kéne apukád fizesse a gyermektartást? az se olyan erős sok,de nem is semmi. esetleg részt vehetnél több részmunkaidőben a nyáron,csak ne dolgozd túl magad. remélem valahogy megoldodik a helyzeted.

2020. jún. 11. 21:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Diákmunka

És anyud pereljen a gyerektartásért! Az jár!

2020. jún. 11. 21:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem hátrány, ha elmész diákmunkázni, bár nem tudom hol laksz, én Budapest környékén és még itt se találtam, és ez már több éve így van. Nagyon nehéz találni valamit, ahol vissza is jeleznek, és még jó is a munka, de azért keresgélj. Persze ez az összeg nem lesz elég egy lakás fenntartására, és felújítására, de félretudod rakni későbbre. Esetleg ha albérletbe költöznétek? Az egyszerűbb, mint felújítani egy omladozó házat.
2020. jún. 11. 21:43
 6/13 A kérdező kommentje:

Kiskunfélegyházan lakunk

Igen én is arra gondoltam hoyg amit diakmunkan megkeresek abból elkoltozhetnenk mondjuk egy albérletre

De nem tudom osszegyulne e annyi, mert anyumnak egyedül nincs rá annyi pénze hogy kitudja fizetni

2020. jún. 11. 21:49
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Anyud milyen állapotban van, dolgozik?

Tescoban általában van diákmunka, nem is fizetnek olyan rosszul. Legalábbis ps

2020. jún. 11. 23:39
 8/13 anonim ***** válasza:
79%

Legalábbis jópár éve amikor én voltam. Kettőtök fizijéből már tudnátok költözni, esetleg eladhatnátok a kis házat, ha már tényleg menthetetlen. Hátha később egy jobb állapotút tudnátok venni. Apádon meg hajtsa be anyud a gyerektartást.

Később esetleg külföld, ott kicsit jobban össze tudnátok szedni magatokat. Kitartás és a legjobbakat! :)

2020. jún. 11. 23:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Iskolapszichológus azért van, hogy segítsen. Beszélgess vele az apakomplexusodról, hidd el, ez normális. Ha nem tudod, ki az, segítek keresni.
2020. jún. 12. 08:05
 10/13 kovpet ***** válasza:
84%
A teljes lakásfelújítás sok pénz, sok idő és nagy falat. Egy festés viszont nem sok pénz és nagyon látványos tud lenni. Lehet, hogy érdemes lenne megcsinálnotok. Az ablakok szigetelése sem nagyon drága és a fűtési költség csökkenése vissza is hozza. A komfortérzetről nem is beszélve. Egyesével, szép fokozatosan haladva lehet eredményt elérni.
2020. jún. 12. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!