Hogyan segíthetnek anyukámnak? 16/l
Eléggé szegények vagyunk Tesóm nincs. Anyukam egyedül nevel engem, apukamat csak a k*rvaja érdekli. Már bocsánat a kifejezését de tényleg az.(sz*x hirdetési voltak fent a neten) Nem támogat minket sehogy se anyagilag. Anyukamnak nincs pasija, nem is volt apukám óta. Már vagy 5 éve elvaltak. a lakás összeomlik lassan felettünk. Omladozó falak szar szigetelés, télen nagyon hideg van. Nem vagyunk cigányok, de a lakás ahol lakunk úgy néz ki. Nagyon rossz érzés.
Nem tudom csináljak. Tudom nem én vagyok a felnőtt de azért én is tehetek valamit. Nemrég töltöttem be a 16ot és arra gondoltam regisztrálni kéne valami diakszovetkezetnel és akkor tudnék dolgozni.
Akik hasonló cipőben vannak esetleg
Tudnak tanácsot adni
Aki megert
egyértelműen elmehetsz dolgozni,de az itteni fizetéssel amit pl. egy étteremben szerzel nem lesz arra elég,hogy a lakást felújítsátok.
nagyon sajnálom,hogy ilyen helyzetben vagy. nagyszüleid? esetleg,ha még élnek és jó a kapcsolatotok akkor ők is tudnának támogatni,hogyha van mivel.
még nem vagy 18,hogy elmenj külföldre és keress egy kis több pénzt,de gondolom anyukádat se akarod egyedül hagyni.
nem kéne apukád fizesse a gyermektartást? az se olyan erős sok,de nem is semmi. esetleg részt vehetnél több részmunkaidőben a nyáron,csak ne dolgozd túl magad. remélem valahogy megoldodik a helyzeted.
Diákmunka
És anyud pereljen a gyerektartásért! Az jár!
Kiskunfélegyházan lakunk
Igen én is arra gondoltam hoyg amit diakmunkan megkeresek abból elkoltozhetnenk mondjuk egy albérletre
De nem tudom osszegyulne e annyi, mert anyumnak egyedül nincs rá annyi pénze hogy kitudja fizetni
Anyud milyen állapotban van, dolgozik?
Tescoban általában van diákmunka, nem is fizetnek olyan rosszul. Legalábbis ps
Legalábbis jópár éve amikor én voltam. Kettőtök fizijéből már tudnátok költözni, esetleg eladhatnátok a kis házat, ha már tényleg menthetetlen. Hátha később egy jobb állapotút tudnátok venni. Apádon meg hajtsa be anyud a gyerektartást.
Később esetleg külföld, ott kicsit jobban össze tudnátok szedni magatokat. Kitartás és a legjobbakat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!