Hogyan segíthetnek anyukámnak? 16/l
Eléggé szegények vagyunk Tesóm nincs. Anyukam egyedül nevel engem, apukamat csak a k*rvaja érdekli. Már bocsánat a kifejezését de tényleg az.(sz*x hirdetési voltak fent a neten) Nem támogat minket sehogy se anyagilag. Anyukamnak nincs pasija, nem is volt apukám óta. Már vagy 5 éve elvaltak. a lakás összeomlik lassan felettünk. Omladozó falak szar szigetelés, télen nagyon hideg van. Nem vagyunk cigányok, de a lakás ahol lakunk úgy néz ki. Nagyon rossz érzés.
Nem tudom csináljak. Tudom nem én vagyok a felnőtt de azért én is tehetek valamit. Nemrég töltöttem be a 16ot és arra gondoltam regisztrálni kéne valami diakszovetkezetnel és akkor tudnék dolgozni.
Csak a falat vakolni nem telik sok pénzbe megcsinálni egy festéssel, csak sajnos azt is tudni kell hogyan kell csinálni máskülönben a szakembert kellene kifizetni. Nincs egy férfi rokon aki tudna ebben segíteni? A behajtott gyerektartásból szerintem meg lehetne.
Ez nem úgy működik hogy az apa azt mondja hogy nem fizetek és kész. Hidd el hogy van rá pénze, ha a másik nőre is van. Neki ezt kötelesség kifizetni. Ha neki sincs lelkiismeretfurdalása miattatok anyukádnak se legyen. Beszéld rá hogy hajtsa be.
Ha mással is gond van pl a tetővel akkor az sok pénz. Szóval ha lehetséges valakivel meg kellene nézetni a ház állapotát. Ha valóban olyan rossz ez esetben lehet hogy nem a romot kellene felújítani hanem albérletet keresni anyukáddal ha tudsz már dolgozni.
A diákmunka nagyon jó ötlet, és biztos vagyok benne, hogy anyukád is nagyon örülne neki. Viszont ha nem jönne össze, akkor ne csüggedj, anyukádnak a legeslegtöbbet a támogatásod jelenti. Ha besegítesz egy mosogatással, rendrakással, már azzal is nagyon sokat segíthetsz.
Én is elég rossz körülmények között nőttem fel, szóval abszolút átérzem, de hidd el, hogy néhány éven belül el tudsz kezdeni rendesen dolgozni, és minden sokkal jobb lesz. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!