Hány évesen engedted el a gyerekedet olyan buliba, ahol tudtad, hogy inni fognak?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 21:56
2/29 anonim válasza:
Gyerekem nincs, de én már 14-15 évesen el voltam engedve :)
3/29 anonim válasza:
Kb 12 éves voltam amikor összeültünk az osztálytárs csajokkal megittunk 1 üveg jagert és 3 üveg bort, 8an voltunk lányok.
Következő évben ez a mennyiség azért nőtt.
Régi szép emlék
5/29 anonim válasza:
Nem volt külön olyan hogy inni fognak, nyilván tudtam rola hogy kb abban a korban járnak már, de nem votl ugy külön hogy na ez már olyan buli.
6/29 anonim válasza:
Én 16 évesen úgy, hogy tudták, hogy inni fogunk. Előtte nem tudták.
7/29 anonim válasza:
Én azért a 12 évest nem engedném még el. Értelemszerűen már egy 14 évest nem reális tiltani, de ha hazatámolyog részegen, akkor szülői kötelességem lenne, hogy adjak neki egy kis fejmosást. 16 év felett már nem nagyon érdekelne amíg nem a detoxból kell összeszedni, és feltakarítja a saját hányását.
8/29 anonim válasza:
Hát nekem sincs még gyerekem, 17 vagyok. De én inkább 16-17 éves korában merném elengedni.
9/29 anonim válasza:
14-15 evesen mar tartottunk ilyen házibuli szeruseget, ott ittunk picit, de otthon voltunk, biztonságban, csak lanyok, baj nem történhetett. 16-17 evesen mar eljártam bulizni, de ott nem szerettem inni, nem ereztem biztonságosnak, szoval azt továbbra is csak házibuliban csinaltam. Mostmar 20 vagyok, kb nem is jarok szórakozóhelyre, mondjuk a korona miatt is. De nekem kb mindig engedve volt minden normal keretek között, ezert nem is voltam olyan buli függő elzullott gyerek, mert ha akartam mindig mehettem, sztem aki elől tiltják, az jar rosszabbul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!