Eddig életemben egyszer rúgtam be, de nem vészesen. Szeretnék inni Somersbyt a barátnőimmel, de a szüleim nem tudják. Vajon haragudni fognak?
Mi lenne, ha ELŐTTE kérdeznéd meg, hogy mit szólnának hozzá, ha innál 1 üveggel?
Az én kisebbik lányomnál pont most merült ez fel. Meg is vettük, de kiderült, hogy a vendéglátó lány anyukája nem engedi. Így természetesen nem viszi magával. Majd itthon megisszuk.
Titokban semmi esetre sem díjaznám. Ha általában jó a viszonyotok és megengedőbb típusúak (gondolom azok, ha már ihattál a jelenlétükben), akkor semmi nem indokolja, hogy eltitkold. Én nem haragudnék a lányomra, amennyiben előre tisztáztuk és engedélyt kért. Ha utólag mondaná el vagy derülne ki, akkor viszont haragudnék.
A fent leírtak természetesen abban az esetben érvényesen, ha még nem vagy 18 éves. Nagykorúként kb. azt csinálsz, amit akarsz.
"Egyetlen egy üvegről lenne szó."
Erre akarsz fogadni? :)
Este ittunk, de csak Somersbyt. Én egyetlen egy üveggel ittam, egyik barátnőm szintén. A többiek fejenként három üveggel ittak.
Somersbyn kívül nem ittunk mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!