Van egy kis problémám ugyanis nemrég édesanyám megtudta h szoktam inni. Hogy oldjam ezt meg? Most nagyon haragszik rám és hozzám se szól. Aztmondja folyamatosan hogy szégyent hoztam rá de nem értem miért.
Szia!
Nem attól leszel menő, hogy 16 évesen iszol. Én is ittam ennyi idősen, de nem lettem ettől vagányabb. Akkor én is úgy gondoltam, ma már tudom, hogy felelőtlenség. Eleve 18 év alatt törvénytelen. Másik, hogy sokféle rossz vége lehet a dolognak - lányok esetében meg főleg - és utána már nem tudod visszacsinálni. Gondolkodj mielőtt cselekszel, édesanyádnak igaza van, aggódik érted, jogosan. Tudom, hogy ez a divat, de attól még nem ez a normális.
24/F
Erre a kérdésre milyen választ vársz? Én is ittam, dohányoztam ennyi idősen, talán a saját anyád is megtette (kb az anyád lehetnék, 40 éves vagyok). A cigiről leszoktam, inni ma is bulikban meg hétvégén iszom (igen, ennyi idősen is lehet szórakozni).
Arra viszont figyelj, hogy tényleg ne csempésszenek semmit a piádba, ne próbálj ki semmit, amiről nem tudod, hogy micsida vagy hogyan hat rád. Mindenkire másként hat az alkohol, én pár pohár bor után is képes vagyok normális döntéseket hozni, mások meg teljesen elveszítik az önkontrollt. Neked kell tudni, hogy mennyit mersz felelősen inni, és nem szabad azon túlmenni.
"Már más világ van és szinte nincs is olyan velem egyidős aki ne rugott volna be vagy nem ivott volna."
Attól mert ez mondogatod magadnak még nem lesz igaz. Attól, hogy valamit sok hülye csinál még nem lesz jó dolog. Tudom én, hogy 16 éves kis takony létedre piszkosul felnőttnek érzed magad, de ettől még a részegen, drogosan fetrengés végtelenül szánalmas és semmi megérteni való nincs benne.
Én nem vagyok öreg, nincs semmi kifogásom a kultúrált szórakozás és iszogatás ellen, de mikor hajnalban arra keltem, hogy tesóm teljes önkívületben épp összehányja a folyosót és a wc-t, akkor nem az jutott eszembe, hogy "fú de menő csaj", hanem hogy mekkora nyomorult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!