Van egy kis problémám ugyanis nemrég édesanyám megtudta h szoktam inni. Hogy oldjam ezt meg? Most nagyon haragszik rám és hozzám se szól. Aztmondja folyamatosan hogy szégyent hoztam rá de nem értem miért.
"Már más világ van és szinte nincs is olyan velem egyidős aki ne rugott volna be vagy nem ivott volna." => Mihez képest más? Én idén leszek 30, és apámék már 12 évesen is adtak nekem alkoholt. 14 évesen beba$ztam apám szeme láttára. Aztán anyáméra is. El nem járkáltam ugyan, de a szüleim szeme láttára ittam. Nem, nem vagyok rá büszke, de azt hozzá kell tegyem, mindkettő szeret iszogatni (nem élnek együtt.)
Volt 2 rövidebb kapcsolatom alkoholista férfiakkal (már felnőttként), és volt, hogy én is belecsúsztam sajnos (a hajlam mind2 oldalról megvan), de időben észbe kaptam. Nem vetem meg az alkoholt, de tudok mértéket tartani.
Viszont 16 évesen nem tudtam (ritkán ittam, de akkor volt, hogy hányásig.)
Így kétlem, hogy 16 évesen ésszel isztok.
Én nem jövök azzal az álszent dumával, hogy egyáltalán ne igyál, úgyis fogsz. De figyelj oda, hogy tudd, hol kell megállni.
És soha ne igyál egyszerre többfélét!
Ezt a hibát párszor én is elkövettem, nem ajánlatos!
Néhány sör, vagy boroskóla ártalmatlan, de a töményet pl inkább ne erőltesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!