Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbántad, hogy gyereked...

Megbántad, hogy gyereked lett? Visszacsinálnád?

Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 14:20
 71/96 anonim ***** válasza:
33%
#70, ez csak a mai beteg közfelfogás szerint a világ tragédiája... aki 1968 előtt született, annak az anyja 6 hétig volt otthon a gyerekkel általában... de ettől még nem halt ki Magyarország, sőt... normális bölcsődei háttér kellene...
2022. júl. 21. 14:20
 72/96 anonim ***** válasza:
33%

67.

Nekem van gyerekem, de élek.

Van energiám, takarítok, dolgozok, olvasok, nyaralunk. Na innen ered akkor a férjem aranyköpése hogy a mai fiatalok lusták....

Tanulok is, 43 vagyok, lányom 6.Mindenre van energiám, a férjem is dolgozik, sportol.... És a fiatalokat szídja hogy milyen lusták 🤭🤭Igaza van.

2022. júl. 24. 10:54
 73/96 anonim ***** válasza:
90%
#72, hagy döntse már el mindenki saját maga, hogy akar-e gyerekneveléssel foglalkozni, vagy inkább más dolgok fontosak a saját életében...
2022. júl. 24. 17:59
 74/96 anonim ***** válasza:
32%

Nem azt írtam hogy márpedig szüljön. Tehát eldöntheti.

Ő élete, mindenki ismeri a saját határait, képességeit.

2022. júl. 26. 00:21
 75/96 anonim ***** válasza:
47%
Nekem a karrier fontosabb, mint egy gyerek. A karrierhez kell igazán ész, nem ahhoz, hjgy orrba szájba szülj a csokra és babaváróra.
2022. júl. 26. 08:45
 76/96 anonim ***** válasza:
55%

Elnézést a megjegyzésért, de a karrierhez pont nem az ész a legfontosabb tulajdonság. Multinál dolgozok, látom, hogy például a nőknél mi a helyzet. A magasabb kategóriában lévő nők eleve mind jó csajok, abból a Gal Gadot féle grrlpower típusból. A másik, amire szükség van, az a törtetés, az akaratosság, a kihanemén hozzáállás, az önérdek nagyon erős érvényesítése.

Ezt a saját környezetemben is látom. Ha előkerül egy vitás téma, már azelőtt tudom, kinek az álláspontja érvényesül, mielőtt belekezdenének a meetingbe.

Viszont az tény, hogy aki ilyen, az általában nem egy anyatípus.

2022. júl. 26. 22:16
 77/96 anonim ***** válasza:
77%

Nekem nincs,24 vagyok de valoszinu nem is lesz.

Eleg problemam van nemhogy elobb a gyerek apjat elviselni mivel pedalozik felem es utana hogyan hagy el a gyerekkel akit el kell tartani.Es utana meg a nagyszulok es apuci elokerulnenek a semmibol a gyamhatosagnal..

2022. júl. 26. 22:41
 78/96 anonim ***** válasza:
21%
Karrier alatt cégvezetést értek. Nem alkalmazotti létet.
2022. júl. 27. 01:16
 79/96 anonim ***** válasza:
80%
Nem bántam meg de ha újra kezdhetném vagy nem kellene gyerek vagy igen előrelátóan megválasztanám hogy ki legyen az apja - milyen személyiség - és szempont lenne az apa családja is.
2022. júl. 27. 15:34
 80/96 anonim válasza:
72%
Csatlakozom az első válaszolóhoz! A gyermekemet nem bántam meg, viszont az apját azt igen.
2022. okt. 13. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!