Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbántad, hogy gyereked...

Megbántad, hogy gyereked lett? Visszacsinálnád?

Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 14:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
100%
90 pontosan. Nekem sem fontos, ahogy még jópár embernek.
2022. dec. 10. 05:10
 92/96 anonim ***** válasza:
45%
A 89.sem magáért az anyasagért szült az biztos.
2022. dec. 10. 13:21
 93/96 anonim ***** válasza:
82%

Meg. Azóta szinte gondtalan, probléma nélküli életem volt. Én voltam az életem ura, én irányítottam a fő sodrást. Mióta megvan a gyerek, csak úszok az árral és jönnek a problémák egymás után és ez egy soha véget nem érő dolog, úgy érzem. Ahogy megszűnik az egyik, jön a másik. A kettő között annyi időm sincs, hogy kicsit mentálisan, vagy egészségeileg kipohenjem magam. Csak a tűzoltás megy napról napra.

most pl. október óta beteg a gyerek, heti váltásban. Ha nem ő, akkor én, vagy a férjem. Soha nem éltünk tól jól, de rosszul sem. De mióta megvan a gyerek 20-30-50 ezrek elmennek a semmire. Most decemberben 30 gyógyszerre, 20 vitaminra neki... októberben, novemberben decemberben 1-2 hét táppénz mindkettőnknek és ott vagyunk, hogy kölcsön kellett kérnem anyámtól mert én pl. fele fizetést kaptam, a férjem is 100zal kesevebbet. És akkor minden k.rva drága. És akkor most cserélik a házban a vízórát 50 ezer.... emelkedett minden januárban. A gyerek kajája az oviban pl. havi 20 helyett 45 lesz.... én komolyan néha úgy érzem, hogy felkötöm magam.

Persze az a szeretet és látni ahogy fejkődik, nagy örörmöt okoz. De mióta megvan anyagi és egészségi csődben vagyunk. És úgy érzem a testem kezdi feladni a harcot. Hiába sportolok...

2023. jan. 2. 13:11
 94/96 anonim ***** válasza:
59%

93, a te példád azt mutatja, hogy a gyerek a boldogság mellett hatalmas teher is tud lenni, HA nincs meg hozzá a megfelelő anyagi alap.

Következtetés: gyerekvállalás kizárólag bizonyos anyagi szint fölött! ❗

2023. jan. 3. 06:33
 95/96 anonim ***** válasza:
79%

94.akkor lényegéne soha sem lenne szabad. Mert mindig arra számitanék,hogy jön a xar. A szomszédban 1háború ami rakétaszeű gyorsasaggal inflálja a pénzünket.

Valszeg 1 gyerek belefért a költségvetésbe... De nem a jelenlegi árakkal,és 3hónapnyi betegeskedèssel.

2023. jan. 3. 12:01
 96/96 anonim ***** válasza:
73%

93-as vagyok, nyugalom. Megvolt és megvan a gyerekre a megfelelő anyagi fedezet, lakás és mindene ami kell. De 3. hónapja kb. fele fizetést kapok, ha nem én vagyok beteg és vagyok táppénzen, akkor a gyerek beteg és vele vagyok azzal. október 10 óta, 1 hetet melóztam.

A férjem is lebetegedett2 hétre.

Hiába van lakásunk, biztosításaink, lekötött pénzeink, a folyó nevételeink leesetek és készpénzem nem volt. Ha meg feltöröm a betétet bukok 300 ezret... ezért kértem anyámtól.

2023. jan. 5. 17:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!