Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbántad, hogy gyereked...

Megbántad, hogy gyereked lett? Visszacsinálnád?

Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 14:20
 51/96 anonim ***** válasza:
80%
Furcsa volt a 4es valaszban azt olvasni, hogy 1-2 eves kapcsolatba hova vallalnak gyereket, mikozben manapsag en azt latom, legalabbis egyre tobb ilyen van a kornyezetemben, hogy max 1 eves, de inkabb ilyen fel eves kapcsolatokban lesz terhes a no. Szamomra ez merhetetlenul nyomaszto dolog, es az esetek nagy tobbsegeben boritekolhato a mihamarabbi szakitas/valas, hiszen egy idegennel vallalnak gyereket. En el nem tudom kepzelni magam olyan helyzetben, hogy egy par honapos kapcsolatban, ami igazabol meg semmi, azt mondjam hogy oke, johet a baba.
2022. jún. 17. 20:16
 52/96 anonim ***** válasza:
59%

Én azt bántam meg hogy nem szültem.

Kipakoltak 9 éve.. 7 éve meg lelépett a férjem egy másik nővel aki szült neki.

2022. jún. 17. 23:56
 53/96 anonim ***** válasza:
22%

Akik azt írták,hogy megbánták ott velük van a baj (de szerintem azt csak gyermek ellenes egyedülálló emberek írták) én nem tudom elképzelni, hogy lehet megbánni a gyermeked létezését. Eszméletlen fárasztó,persze de mindent kompenzál a kedvessége,mosolya,maga a léte.

Az a kis gyerek nem kérte, hogy megszülessen, akinek pedig több is van az az első után nem tudta mi várható?

2022. júl. 18. 17:41
 54/96 anonim ***** válasza:
76%

53-as, ez nem ilyen egyszerű, hogy igen vagy nem a válasz. Ez azért nem nettó jelenérték számítás. Az én válaszom az, hogy egyszerre igen és nem. Egyrészt valóban csodálatos dolog látni, hogy először mosolyog, jár, beszél stb. Tényleg gyönyörű. Másrészt viszont sajnos teljesen elszívja minden életerődet és kábé végignézed, ahogy az életed elmegy melletted. Iszonyatosan sokat aggódsz a gyerekért. Rengeteg időt igényel. Meg persze rengeteg energiát. És rengeteg pénzt is. Még a legkisebb programokat is hatalmas szervezés megvalósítani.

Aztán persze ott vannak a konfliktusok. Én olyan gyermeket szerettem volna nevelni, aki tud viselkedni, aki tudja a határokat. Az asszony viszont túlságosan pátyolgatta és sosem ölt képes vele erélyes lenni. Én lettem a rosszzsaru a családban. Aki ha azt mondja, hogy ne ugrálj az ágyon, akkor tényleg nincs ugrálás az ágyon- már amíg ott vagyok. Mert ugye ha nem, akkor a gyerek tudja, hogy mindent lehet.

Őszinte leszek veletek. Ha 2015-ig (a CSOK előtt) lett volna lehetőségem egy lakásra, akkor valószínűleg sose nősülök meg, sose lett volna gyerekem. Éltem volna egy könnyed agglegény életet. Sport, játékok, haverok, viszki és teszek a világra.

A lényeg, hogy nincs JÓ és ROSSZ út. Mindegyiknek van szépsége és mindegyiken van szívás.

Az enyémen rengeteg szívás.

2022. júl. 18. 21:51
 55/96 anonim ***** válasza:
14%
Igen,azert egy gyerek utan lehet tudni foleg ha az apa/anya sz.rik a gyerekre es az egeszre.
2022. júl. 18. 21:59
 56/96 anonim ***** válasza:
81%
Határozottan nem, habár nem él az anyja
2022. júl. 19. 03:14
 57/96 anonim ***** válasza:
64%
#53, valójában rohadtul nem kompenzálja SEMMI a szabad akaratom semmibe vételét!!! És igen, visszacsinálnám, mint a villám... és még egyszer semmi pénzért nem kezdenék "anyatípusúnak" mondott nővel, akinek a méhtartalma előrébb való, mint a párkapcsolata...
2022. júl. 19. 10:18
 58/96 anonim ***** válasza:
90%

Utcsó! Te tuti kamu vagy! Ilyet egy normális ember sem ír ;) vagy nagyon beteg lelkű lehetsz,ha a saját gyermekedröl ilyen stílusban írsz....

Szabad akaratod semmibe vételét? Hm... kérted,hogy szakítsa meg a terhességet? Nem tette? Minek maradtál ott? Szenvedni? Leléphettél volna, de gondolom olyan felelősség teljes ember vagy,hogy inkább szenvedsz évekig....Egy gyereknek sem szabadna ilyen ember mellett felnőni, de mivel kamu vagy csak az időm vesztegettem amíg ezt leírtam...

2022. júl. 19. 10:24
 59/96 anonim ***** válasza:
66%
#58, legyen neked a te hited szerint... titeket úgyse lehet kirobbantani a saját gyerekfetisiszta téveseszméitekből, hiába mondaná-írná le ezer ember, hogy "de ő megbánta".... ezt hívják zárt gondolkodásnak...
2022. júl. 19. 10:43
 60/96 anonim ***** válasza:
17%

Ha tényleg megbántad ott veled van a baj....

Zárt gondolkodás? :)

Ha gyermeket válalsz, NORMÁLIS ember felelősséggel teszi nem csak bum bele

Veletek van baj,nem kevés....

2022. júl. 19. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!