Megbántad, hogy gyereked lett? Visszacsinálnád?
Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 14:20
31/96 anonim válasza:
Menthetetlen vagy, akár csak a feleséged.
33/96 anonim válasza:
32# Miért? Ha publikus. Okulásképp.
34/96 anonim válasza:
32..szerintem valakiben vagy kialakul az anyai ösztön vagy nem.. ha nem az szívás
35/96 anonim válasza:
32..én szerintem extrém eset vagyok de már lassan a családtagjaimat is utálom amiért dolgozni járnak..más meg panaszkodik hogy az milyen nagyon rossz dolog
36/96 anonim válasza:
32..születése óta nem volt egyetlen átaludt éjszakánk sem. Frusztrált vagyok és fáradt. És nem, nem tudod az elején hogy mit vállalsz
37/96 anonim válasza:
Érdekes, hogy névtelen fórumon mennyi komment van, ahol leírják, hogy megbánták, a facebookon pedig mindenki posztolja az idilli családi fotót a gyerekeivel és odaírja, hogy "szerelmeim", "életem értelmei".
Milyen képmutató világot élünk 🙄
38/96 anonim válasza:
37, a világ mindig is ilyen volt, kifelé kirakat.
39/96 anonim válasza:
Aki lepontozott, bekaphatja! Akkor is így érzek...örüljön hogy ő szerencsésen átvészelte ezt az időszakot! Képzeld kedves lepontozó, ilyen eset is van mint az enyém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!