Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbántad, hogy gyereked...

Megbántad, hogy gyereked lett? Visszacsinálnád?

Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 14:20
 21/96 anonim ***** válasza:
90%
Van ismerősöm aki mindent megtett a gyerekéért. Megadott neki ami kellett,demeg is nevelte, tehát nem.lett elkényeztetett. Volt kirándulás,játék stb. Mégis beutott a kamaszkor, pár rossz haver és egy drogos hülye gyerek lett belőle. Nem minden a környezet, igenis van aki olyan jellemmel születik amivel nem tudsz mit kezdeni. Írhatsz kisregényt a gyerek nevelésről tudományos háttérrel,de minden gyerek más es van akin a Jóisten sem tud segíteni...
2022. máj. 7. 22:20
 22/96 anonim ***** válasza:
89%

21# Erről beszéltem pár hozzászólásal előbb, jó hogy megerősítetted.

Nagyon sok szülő elkeseredik, pedig van hogy nem az ő hibájuk.

2022. máj. 7. 22:42
 23/96 anonim ***** válasza:
69%
Nem
2022. máj. 8. 04:26
 24/96 anonim ***** válasza:
77%

Nekem ugyan nincs gyerekem, de azt az embert meg tudom érteni, akiknek mondjuk egy súlyosan autista és értelmi fogyatékos, pontosabban kanner-szindrómás gyereke születik, hogy megbánta a családalapítást.

Nagyon sol dologtól függ, hogy mennyire érezheti magát sikerenek egy szülő. Nyílván a hozzáállás is sokat dob a latba, de még egy betegen született gyerek is tönkre tudja tenni a világ legstabilabb, leharmónikusabb házasságot. Sőt, ilyen esetben az ember nem jön ki jól, ha nincs elég pénze ahhoz, hogy felfogadjanak egy hozzáértő bébiszittert.

2022. máj. 8. 14:54
 25/96 anonim ***** válasza:
41%
Az elején nem... aztán a párom elhízott és nem is nagyon akarja helyrehozni magát. Akkor már kicsit igen. Aztán találkoztam egy nővel, akibe első látásra beleszerettem, de ugye már nem léphetek, szóval gondolati síkon maradt a dolog. Onnantól nagyon. Minden nap azt kívánom, bár Visszamehetnék az időben vagy 3 évet. Elkxrtam az egész életemet. Na nem mintha sok választási lehetőségem lett volna, de akkor is fáj. Ha annak idején lett volna lakásom, biztos, hogy nem alapítottam volna családot. Szeretem a fiam, de rohadtul boldogtalan férfi vagyok.
2022. máj. 8. 20:07
 26/96 anonim ***** válasza:
39%

25# Ez nagyon szomorú.

Tudom, hogy szemét dolognak tűnik de szerintem válj el!

Gondoskodj a fiadról mindig.

Feleségednek magyarázd el, hogy elhízott, nem bírsz igy vele élni.

Egy életed van, nem pazarolhatod el boldogtalanul.

2022. máj. 8. 20:11
 27/96 anonim ***** válasza:
44%

# 25

Szerintem sokan ott rontják el a párkapcsolatokban, hogy a felek természetesnek veszik egymást és a rossz megszokásaikkal keserítik meg egymás életét. Mintha el is felejtették volna, hogy egykor volt egy arcuk, jelenségük, amibe párjuk beleszeretett. De egy idő után szerte foszlik az egész. Elég mocskos átverés, gondolom a feleségedet sem egy igénytelen nőként ismerted meg, nem a mostani állapotba szerettél bele. Ha ezt nem sikerül tisztázni vele, akkor még párterápiára kéne elmennetek, vagy váljatok el. Viszont ezt a boldogságról szóló handa-bandát felejtsd el, nem a boldogság az élet értelme, de ez még nem azt jelenti, hogy ne tegyél azért, hogy jobban érezd magad.

2022. máj. 8. 21:00
 28/96 anonim ***** válasza:
47%

Nem párterápia kellene ide, hanem egyszerűen átállni egy jobb életmódra. Annyi lehetőséget felajánlottam már, van egy csomó edzésforma, gépek, kezelések, masszázsok. Bármelyiket állom, ha kell. Sose hittem volna, hogy ide jutunk. Régen tök szívesen vittem magammal mindenhova. Egy csomó romantikus pillanatunk volt és vonzódtam hozzá, mint hangya a mézhez. Elmentünk strandra és megkívántam a látványt. Mostmeg... unalmas, szürke, eltávolodott páros lettünk. A szexuális életünk kb a 2-es osztályzat.

Elválni...még ha érzelmileg rá is tudnám magam venni, anyagilag nem tehetem meg. Mégis hová mennék? Ilyen lakásárakat hogy tudnék megfizetni elváltként? Marad az önkéntes túlóra, az apa-fiú programok meg hétvégén a pia.

2022. máj. 9. 06:45
 29/96 anonim ***** válasza:
25%
#28 akkor tarts szeretőt, nem tudok jobbat mondani. A párterápia talán azért segíthet, mert talán rájönne a feleséged, hogy nagyon párkapcsolatromboló, amit művel, ráadásul a gyerekének se mutat jó példát, arról nem is beszélve, hogy alapból sé tesz jót a gyereknek, ha a szüleinek mem egészséges a kapcsolata. Szerintem gondold meg.
2022. máj. 9. 16:08
 30/96 anonim ***** válasza:
68%
Nem konkrétan őket bántam meg,hanem magát a tényt,hogy az életem hátralevő része egy nagy aggódás (lesz). Belepusztulok még csak a gondolatba is,hogy vmilyeknek vmi baja essen.
2022. máj. 10. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!