Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyámnak igaza van? többi...

Édesanyámnak igaza van? többi lent

Figyelt kérdés
2010-ben elváltam. Összeköltöztem édesanyámmal, mert egyedül nem tudtam lakást venni 3 gyerekkel. Neki volt egy garzonja, nekem meg ugyanannyi pénzem. Majd 2012-ben férjhezmentem, a párom nem tudott hozni semmit a házasságba. Viszont azóta közös névre vettünk egy házat, amire a hitelt közösen fizetjük, meg amúgyis mindent ketten a férjemmel fizetünk. Édesanyám arra hivatkozva, hogy ő odaadta a lakását semmibe nem száll be. Férjem viszont szeretné, ha kicsit ő is beladna a havi kiadásba. Én meg kettőjük között megőrülök lassan... Ti, hogy látjátok?
2022. ápr. 29. 10:57
 71/97 anonim ***** válasza:
97%

69: én is így gondolom, hogy min. haszonélvezet. (67 voltam)

Mert az ad egy biztonságot, hogy élete végéig fedél lesz a feje fölött.

2022. ápr. 29. 15:04
 72/97 anonim ***** válasza:
97%

Nem értem, ha a ház fele a te pénzedből, fele anyád pénzéből van, akkor miért a férjedé lett a másik fele?

Ha lett volna eszed, magad nevére veszed a házat, esetleg anyuddal közösen, mivel ehhez a férjednek lófsz köze sincs. Attól még lakhatott volna benne, bódogság közösház ugyanúgy, csak mondjuk nem rakhatna ki anyád pénzéből...

Itt te voltál a legnagyobb barom.

2022. ápr. 29. 15:08
 73/97 anonim ***** válasza:
94%
Ha már az anyját leszarja, a gyerekeire gondolhatna legalább, hogy az ő örökségük ne egy vadidegen nő (férjecske új nője) kezében landoljon.
2022. ápr. 29. 15:10
 74/97 anonim ***** válasza:
84%
Na, én már csak a zöld kezecskek miatt jöttem vissza..🤓
2022. ápr. 29. 15:17
 75/97 anonim ***** válasza:
87%
Ja, még a gyerekeid életét is elkurtad.
2022. ápr. 29. 15:18
 76/97 anonim ***** válasza:
87%

Tipikus közös lónak túros a hàta.

Anyukádnak meg kellett volna hagyni a saját otthonát nyugalmát

Most hálásnak kell lennetek azért hogy ekkora áldozatot hozott nem hogy még ő bármít is fizessen.

A férjed örüljön hogy anyukád a nulla hozományával beengedte a családi vagyonba.Ami igen ritka.

Valószínűleg te érted tette mert valljuk be ritka ember vállal be 3gyereket aki Nem saját gyerek.A mai férfiak még sajátról hallani sem akarnak.Úgy hogy mondhatjuk bele kerültél egy nehéz helyzetbe amiből jól kijönni nem lehet.

2022. ápr. 29. 15:39
 77/97 anonim ***** válasza:
96%

Aha. Szóval a kopasz seggel jövő férjed tartja a markát anyádnak..

Értem..

2022. ápr. 29. 15:44
 78/97 anonim ***** válasza:
100%
Itt anyád tarthatná a markát nektek, hogy fizessétek vissza az önerőt. Jogosan.
2022. ápr. 29. 15:45
 79/97 anonim ***** válasza:
7%

Itt olvasók olyat kiszúrtál a gyerekekkel

A férjed fizetése a közös kasszába megy.

Ebből fizettek a hitelt az élelmet a rezsit

3három gyerek ott nevelkedik.

Ha együtt maradtok és a férjed jól keres felnevel az ő pénzén 3gyereket ami ugye ha anyagiakban gondolkodunk semmi köze hozzá.Plusz anyukád ellátásában is belead.Ha az ingatlan ki van fizetve és neki gyereke nincs és ő távozik először az egész ház a te gyerekeidé.

Ki is járt jól?Ki kötött rossz üzletet?

2022. ápr. 29. 15:54
 80/97 anonim ***** válasza:
93%
#79 szerintem te sem erted ezt a katyvaszt, amit ide hanytal..
2022. ápr. 29. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!