Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyámnak igaza van? többi...

Édesanyámnak igaza van? többi lent

Figyelt kérdés
2010-ben elváltam. Összeköltöztem édesanyámmal, mert egyedül nem tudtam lakást venni 3 gyerekkel. Neki volt egy garzonja, nekem meg ugyanannyi pénzem. Majd 2012-ben férjhezmentem, a párom nem tudott hozni semmit a házasságba. Viszont azóta közös névre vettünk egy házat, amire a hitelt közösen fizetjük, meg amúgyis mindent ketten a férjemmel fizetünk. Édesanyám arra hivatkozva, hogy ő odaadta a lakását semmibe nem száll be. Férjem viszont szeretné, ha kicsit ő is beladna a havi kiadásba. Én meg kettőjük között megőrülök lassan... Ti, hogy látjátok?
2022. ápr. 29. 10:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:
89%
A férjedé lett úgy a fél ingatlan, hogy egy forint önerőt nem rakott bele? Hogy lehetsz ilyen felelőtlen?
2022. máj. 1. 22:19
 92/97 A kérdező kommentje:
Húú, hát írtatok hideget, meleget.... Amit leszögeznék nem az én ötletem volt ez az egész. Másrészt, tényleg baromság volt részemről,a lakás felének ráíratása a férjemre, örülhet mindenki, aki mindig jó döntéseket hoz...
2022. máj. 7. 22:53
 93/97 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy sima rossz döntés. És ezek után még felmerül benned, hogy a férjednek van igaza? Itt nem rossz döntésről van szó, hanem arról hogy a férjed úgy használ ki ahogy akar, mert túl naiv vagy.
2022. máj. 7. 23:11
 94/97 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, itt nem azt nehezményeztük, hogy hibáztál, hanem azt, hogy anyuddal eladattad a garzon, hogy tudjatok lakást venni a férjeddel, aki a phaszán felül semmit nem rakott bele a lakásba,ennek ellenére ráírattad a felét... Rengeteg példa van arra, hogy ezek után emberek kerültek az utcára, csupasz ágyékkal.
2022. máj. 8. 16:37
 95/97 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt gondoltam, hogy nem a te ötleted volt. Nagyon nagyon felelőtlen voltál.
2022. máj. 8. 17:58
 96/97 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de kinek a döntése volt, ha nem a tiéd? Jött a pasi, hogy ugyan írasd már rá a felét a lakásból? És te ráírattad?
2022. máj. 8. 18:51
 97/97 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, rám nem szeretnél egy fél lakást íratni? Eskü tök jófej vagyok 😇
2022. máj. 8. 20:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!