Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyámnak igaza van? többi...

Édesanyámnak igaza van? többi lent

Figyelt kérdés
2010-ben elváltam. Összeköltöztem édesanyámmal, mert egyedül nem tudtam lakást venni 3 gyerekkel. Neki volt egy garzonja, nekem meg ugyanannyi pénzem. Majd 2012-ben férjhezmentem, a párom nem tudott hozni semmit a házasságba. Viszont azóta közös névre vettünk egy házat, amire a hitelt közösen fizetjük, meg amúgyis mindent ketten a férjemmel fizetünk. Édesanyám arra hivatkozva, hogy ő odaadta a lakását semmibe nem száll be. Férjem viszont szeretné, ha kicsit ő is beladna a havi kiadásba. Én meg kettőjük között megőrülök lassan... Ti, hogy látjátok?
2022. ápr. 29. 10:57
 51/97 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre csak Te, meg a kérdező mentek az autópályán a forgalommal szemben.
2022. ápr. 29. 13:00
 52/97 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nagyot néznétek, ha anyád ügyvédhez fordulna, és visszakövetelné a garzon árát. (Remélem, volt annyira bölcs, és mindent lepapírozott anno)

Nem hogy a havi 10 ezret nem kapnátok meg, de nektek kellene fizetni. Havi kétszázhoz - mert jófej az anyád, és engedi a részletfizetést - mit szólnátok?

Ő meg elmehetne belőle wellnessezni, hogy látni se kelljen benneteket.

2022. ápr. 29. 13:17
 53/97 anonim ***** válasza:
96%
Tényleg jó lenne látni, hogy a jelenlegi lakás tulajdoni viszonyai milyenek.. De pont a felvett hitel miatt én szinte kizártnak tartom, hogy az anyuka ott tulajdonos. MEgbonyolította volna a hitelfelvételt is.
2022. ápr. 29. 13:21
 54/97 anonim ***** válasza:
100%
Anyudnak van igaza. Amúgy miért is a kanod nevén van a lakás amiből anyádat illetné a résztulajdon? A csávód meg csak kussoljon amikor semmit sem tett a lakásért.
2022. ápr. 29. 13:22
 55/97 anonim ***** válasza:
96%
A férjed egy számító sutyerák, egy fillér b..szó, anyukád már oda adta nektek MINDENÉT amilyen csak volt. Legyetek inkább hálásak, de nagyon!
2022. ápr. 29. 13:23
 56/97 anonim ***** válasza:
93%
Mire számítottatok?
2022. ápr. 29. 13:57
 57/97 anonim ***** válasza:
100%

Az lesz a "vicces" ha majd erre hivatkozva a pasi lelép és kéri a ház felét! A Kérdező majd ott köt ki (ismételten), hogy van egy fél házravaló (vagy annyi sem) és a gyerekekkel nem tud hová menni, annyi különbséggel, hogy most a kisemmizett Anyja lakhatását is meg kell majd oldani. Ez idő alatt az üres zsebbel befészkelődött férj fél házzal lép le, aminek eddig az 5%-át sem törlesztette...

Jó nagy balek vagy, már bocs. Én csak Anyádat sajnálom. Rajtatok akart segíteni, erre hoztál egy Olcsó Janit, aki elkezdi fúrni azt az embert, aki annó kihúzott a sz@rból. Nem szégyelled magad????

2022. ápr. 29. 13:58
 58/97 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, baromi rossz a viszonyom az én anyámmal, pedig anyagilag sokat segített, de azért ehhez már nekem sem lenne pofám...
2022. ápr. 29. 14:02
 59/97 anonim ***** válasza:
100%

Bazeg, anyádtól volt pofád elvenni a saját lakását, és még fizessen is, a férjed meg tulajdonrészt kapott úgy, hogy egy szál p.ccsel érkezett a házasságba?

Azért ritkán találkozni ilyen barommal mint te, kérdező. Ha a férjed válni akar, akkor fele házrésszel, gyerekkel+anyáddal mentek a p.csába?

2022. ápr. 29. 14:05
 60/97 anonim ***** válasza:
100%

Csak remélmi tudom,hogy anyudnak legalább haszonélvezeti joga van a lakáson,hamár annyit segített rajtatok. De a leírás alapján ezt kétlem.

Fogadd meg az itteni tanácsokat,és húzd ki a pasid alól a szőnyeget,mielőtt ő teszi meg.

2022. ápr. 29. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!