Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyámnak igaza van? többi...

Édesanyámnak igaza van? többi lent

Figyelt kérdés
2010-ben elváltam. Összeköltöztem édesanyámmal, mert egyedül nem tudtam lakást venni 3 gyerekkel. Neki volt egy garzonja, nekem meg ugyanannyi pénzem. Majd 2012-ben férjhezmentem, a párom nem tudott hozni semmit a házasságba. Viszont azóta közös névre vettünk egy házat, amire a hitelt közösen fizetjük, meg amúgyis mindent ketten a férjemmel fizetünk. Édesanyám arra hivatkozva, hogy ő odaadta a lakását semmibe nem száll be. Férjem viszont szeretné, ha kicsit ő is beladna a havi kiadásba. Én meg kettőjük között megőrülök lassan... Ti, hogy látjátok?
2022. ápr. 29. 10:57
 31/97 anonim ***** válasza:
92%

27: szerintem normálisan válaszolt a többség neked.

Én is javasoltam a kockásfüzetet/excelt...

Tiszta vizet lehet önteni a pohárba, és akkor a pasid is megnyugszik.

2022. ápr. 29. 12:11
 32/97 anonim ***** válasza:
93%

Édesanyádnak miért nincs részesedése?

Pl. 30 millióért vettetek egy lakást, amihez volt 20 milla önerőtök. Csak példának.

A férjed kb valamit törleszt, és kap egy fél lakást ÚGY, hogy ő adott bele és ő fog a továbbiakban is a legkevesebbet beleadni? Van ám pofája...

2022. ápr. 29. 12:11
 33/97 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező!Mindenki normálisan írt!!!
2022. ápr. 29. 12:13
 34/97 anonim ***** válasza:
96%

Anyukád is mondhatná:

- Rendben Béla, én ezentúl beszállok a költségekbe, tőled pedig elvárom, hogy az önerő RÁDESŐ részét fizesd ki nekem!

Meglátjuk mit szól, a nagy "Igazságos Mátyás"...

2022. ápr. 29. 12:14
 35/97 anonim ***** válasza:
94%
Félreállna a szátok, ha azt mondaná, be akar volnulni egy otthonba, úgyhogy kéri a lakása árát, mert szüksége van rá.
2022. ápr. 29. 12:16
 36/97 anonim ***** válasza:
16%
#27: miért kellene kettőjük között őrlődnöd? Havi 10E nem egy komoly összeg sem itt, sem ott. Ha ennyiről beszélünk, akkor ez csak presztízskérdés. Akkor igazából az merül fel, hogy miért ragaszkodna ehhez a férjed? Mit akar bizonyítani? Milyen a viszony egyébként hármótok között? Hány éves anyukád? Én egyébként igen is számolnék egyet, hogy elfogyott-e már a garzon ára? És ennek függvényében 'nyomnám' le egyikük torkán a 10E-t. Vagy csak a férjedén, miszerint érjen meg neki havi 10E-t anyukád haláláig az, hogy szeretett felesége 3 gyerekkel nem az utcára került anno, hanem az anyja feláldozta értük az önállóságát és a kényelmét. ( 12 vagyok) Vagy egyszerűen csak : érjen meg neki 10E-t a Te nyugalmad.
2022. ápr. 29. 12:16
 37/97 anonim ***** válasza:
92%
36, még egy 10millás lyuk árát is 80 év alatt lakná le havi 10ezerrel.
2022. ápr. 29. 12:18
 38/97 anonim ***** válasza:
97%
Akkor jó volt, amikor a lakását odaadta nektek? Amúgy a párod a csupasz fenekével milyen jogon szól be? Örüljön, hogy van hol laknia!
2022. ápr. 29. 12:20
 39/97 anonim ***** válasza:
97%

"Aztán majd mikor a pasi válni akar és eladni a házat, akkor ne siránkozz. Van esze. Semmivel jött, most van egy fél háza."

Ott a pont. Akárhogy picsogsz, kifogtál egy élősködőt. És ezt nem azért mondom, mert csóró. Az én férjem is egy asztalt és három széket hozott a házasságba, de soha eszébe sem jutna, hogy még nekiálljon követelőzni. Amit keres, mind hazaadja, tiszteli a szüleimet, ha nekem kell valami, akkor az neki az első, saját magát mindig háttérbe szorítja. A te férjed egy szar alak, ki fog forgatni mindenedből, aztán mehettek az utcára anyucival. És ne ránk mondd, hogy csúnyán beszélünk veled, inkább a kedves férjecskédnek nézz a körmére. A gyakorin sok troll van, rosszindulatú emberek is akadnak, de az ilyen kérdésekre akkor is a 90% releváns választ ad és jól látja a dolgokat, ahogy itt is!

2022. ápr. 29. 12:27
 40/97 anonim ***** válasza:
92%
Bajban vagy, kérdező, nem a pasidnak áll a zászló.
2022. ápr. 29. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!