Édesanyámnak igaza van? többi lent
Kérdező! A 27-es válaszod alapján sztm. már eldöntötted a kérdés kiírása előtt eleve, hogy kinek van igaza...
"nem segít az égvilágon semmiben a háztartásban, pedig tudna"
"a férjem szeretné, ha mondjuk egy tízezer forinttal beszállna, nem többel"
"nem nagy segítség, ha még szemétnek állítotok be, rész információk alapján"
Sajnálom anyukádat... :(
Öreg korára 5 felnött semmirekellőnek adta oda a lakását és mára ő lett a megtűrt személy. Mindenkinek tanulságos történet lehet.
#42 - Nekem van egy olyan gyanúm, h. a gyerekek nem patent 18 éves korukban, hanem jópár évvel utánna költöztek el (életszerű feltételezés), valamint a lakásvásárlás is jóval 3-5 évvel 2012 után történt.
Azaz mondjuk 2014-15 fele, és a gyerekek is 24-26 évesek lehetnek. Ha visszaszámolsz, akkor sztm. cinkes h. legalább az egyik felnőtt volt már akkor is.
De persze ez csak feltételezés, lehet h. a házat is pont 2012-ben vették és a gyerekek is 18-19 évesen húztak el..., de erre kisebb az esély.
Szerintem az anyja felajánlotta nekik a garzonját, ha ő nem akarta volna odaadni és hozzájuk költözni, akkor nem tette volna. Szóval így megfelelt neki is.
De amúgy az a baja a pasijának hogy valszeg nem akarja eltartani a kérdező anyját úgy hogy semmit nem fizet bele a rezsibe és (a kérdező írása alapján) nem is csinál semmit.
Mivel ott LAKIK egy kis összeggel beleszállhatna a rezsibe, nyilván nem szabad az összes pénzét elvenni. Én mondjuk ha jól állnék anyagilag egy forintot nem vennék el anyámtól, ha mindent kitudok én fizetni kényelmesen, főleg ha kis nyugdíja, fizetése van.
Arra hivatkozik hogy odaadta a garzonját.
A kérdező meg arra hivatkozhatna hogy ő meg önerővel szállt bele, így ő sem fizet semmit.
Fordított helyzetben "Én beleszálltam egy garzonnal, úgyhogy nem fizetek semmit" nem tudom milyen válaszok lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!