Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szoltok, hogy februartol...

Mit szoltok, hogy februartol se 2 oltassal, se vedettsegivel nem vihetitek be az oviba/suliba a gyereket?

Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 13:18
 71/91 anonim ***** válasza:
29%

66 igen, Alu im/ins Blut helyesen. (Mindkettő helyes lehet, vérben vagy vérbe) Nem az én konyhanémetem, hanem idéztem. Elhiheted, jobban tudok németül mint te magyarul.

És mivel 17 éve a diplomamunkám az RFID-beléptetésről szólt, pontosan tudom mennyire nincs “csip” az oltásban. Ellenben a bankkártyámban, céges belépőben, immobilserben van.

Csak a magadfajta véglények ez a legegyszerűbb magyarázat az, mindenki más hülye, és próbálod a saját egybites világodnak megfelelő sablont a szájába adni.

Miután megint nem sikerült a személyeskedésen kívül semmi érdemit hozzáfűznöd(már megszoktuk), letártnak tekintem veled az eszmecserét, zsebbiológuskám.

2022. jan. 14. 12:09
 72/91 anonim ***** válasza:
100%
*lezártnak
2022. jan. 14. 12:13
 73/91 anonim ***** válasza:
40%

71

"Elhiheted, jobban tudok németül mint te magyarul."

Nem hiszem, és még mindig magas lovon ülsz. Vedd már észre magad.

"És mivel 17 éve a diplomamunkám az RFID-beléptetésről szólt.."

Ebből is látszik, hogy a diploma mellé nem osztanak józanészt (vegyük úgy, hogy elhiszem, de vannak kételyeim). Hány hozzád hasonló egyetemet végzett ostoba jószág van.. végzett, diplomás orvosok is vannak akik ugyan azt az alucsákót hordják mint te.

Személyeskedni csak te személyeskedsz.

Amúgy honnan idézted? Megtudhatnánk? Szerintem nem idézted sehonnan, csak kitaláltál valamit, hogy okosabbnak tűnj (még mindig ott tartunk, hogy te akarod megmagyarázni nekem, hogy járványhelyzetben az oltás az rossz dolog)

2022. jan. 14. 12:54
 74/91 anonim ***** válasza:
100%

“ ugyan azt ” - itt a bizonyíték. Aki ezt az anyanyelvén így képes leírni, az ne vessen követ arra aki im helyett in-t ír.

“ Személyeskedni csak te személyeskedsz.”

Ha legalább ne hazudnál, de annyi gerinc nincs benned, hogy vállald, hogy mindenkit butázol, és ostbázol.

De mááás az aki személyeskedik. 🤣

Még le is írtam volna, hogy melyik újság komment-szekciójában írta Max und Moritz, de most már enélkül fogsz meghalni. :)

2022. jan. 14. 14:24
 75/91 anonim ***** válasza:
100%

“ még mindig ott tartunk, hogy te akarod megmagyarázni nekem, hogy járványhelyzetben az oltás az rossz dolog”

Itt is hazudsz. Sehol nem írtam ilyet ebben az összefüggésben.

2022. jan. 14. 14:25
 76/91 anonim ***** válasza:
31%
Én nem állnék le vitázni egy chipben hívő emberrel, nincs értelme hisz úgyis hülye és makacs marad.
2022. jan. 14. 15:18
 77/91 anonim ***** válasza:
31%
76 ezért nem is fogok reagálni rá. Németül idéz (kamu??), hibásan, és beleköt egy darab helyesírási hibámba :D Nem is reagálok rá inkább. Hadd folytassa a diplomamunkáját az RFID-ből a kis autodidakta biológus :) Kamu troll az egész ember, úgy ahogy van.
2022. jan. 14. 15:42
 78/91 A kérdező kommentje:
Takarodjatok mar innen...
2022. jan. 14. 19:20
 79/91 anonim ***** válasza:
70%

Gondoltam, hogy személyeskedésen kívül másra nem futja. Te ugye nem az egy darab betűbe kötöttél bele? 🤣

Jaaa, hogy az más. Nem szóltam.

2022. jan. 14. 21:13
 80/91 anonim ***** válasza:
100%

“ Hadd folytassa a diplomamunkáját az RFID-ből a kis autodidakta biológus :) ”

Nem mondod, hogy az RFID-bak köze van a biológiához? Mik vannak. 😂

2022. jan. 14. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!