Mit szoltok, hogy februartol se 2 oltassal, se vedettsegivel nem vihetitek be az oviba/suliba a gyereket?
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 13:18
1/91 anonim válasza:
Elnézve a magyar ovikat, sulikat, jobban is jár a gyerek, ha otthon tanul.
Ami pedig az oltást illeti, dugják fel maguknak.
2/91 A kérdező kommentje:
Jó mélyre.
2022. jan. 13. 13:21
3/91 anonim válasza:
Miért ne vihetnéd, nem értem, leírnád ezt?
5/91 anonim válasza:
Szerintem arra gondol, hogy ha a szülőnek csak 2 oltása van, nem léphet be az iskola épületébe.
6/91 anonim válasza:
Csinálják csak, mindjárt itt a választás :)
7/91 A kérdező kommentje:
Oltasi igozolvány lesz, ami csak akkor ervenyes, ha 3 oltasod van, vagy ősszel/telen kaptad a 2.at. Az, ha atestel rajta es ugy van kartyad, nem fog szamitani.
2022. jan. 13. 13:24
8/91 anonim válasza:
5# az szép. Ha tanárral akarsz beszélni akkor az kijön az udvarra, vagy esetleg a kerítésen át, mint az állatkertben?
9/91 anonim válasza:
7# ezt láttam, de a gyerekedet iskolába viszed ezzel hogy függ össze? Ahogy az ötös írja?
10/91 A kérdező kommentje:
Nem lehet belepni se az iskola, se az ovoda teruletere vedettsegi/oltasi nelkul! A nagyobbaknak es felsosoknek ez nem volt gond eddig se, de a kicsiknek igen!
2022. jan. 13. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!