Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szoltok, hogy februartol...

Mit szoltok, hogy februartol se 2 oltassal, se vedettsegivel nem vihetitek be az oviba/suliba a gyereket?

Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 13:18
 21/91 anonim ***** válasza:
22%
21 a hozzád hasonló embereket, akik ilyeneket írnak, vagy mondanak mások előtt kalodába zárnám egy börtönben. Ha jól tudom létezik még olyan törvény, hogy aki háborúban (a veszélyhelyzet majdnem ugyan az a törvény szerint) dezinformál és pánikot kelt, azt börtönbe lehet csukni (talán a halálra ítélés is benne van)
2022. jan. 13. 13:50
 22/91 A kérdező kommentje:
Akkor miert nem adnak vedettsegit, ha ellenanyag van a veredben? :D
2022. jan. 13. 13:50
 23/91 anonim ***** válasza:
100%
25: elárulom egy titkot: az ellenanyagot a szervezeted termeli meg, amikor felismeri a vírust, vagy a védőoltás által kiváltott reakcióként (azért írtam ilyen általánosságban, mert különböző hatásmechanizmusokról beszélünk)
2022. jan. 13. 13:59
 24/91 anonim ***** válasza:
40%

#23 vagyok.

Ami pedig az oltassuk magunkat vagy sem témaköréről szól.

Imádom, hogy ebben az országban mindenki mindenben szakértő. Ja nem, csak azt képzeli magáról.

Én abból indulok ki, hogy vízvezeték-szerelésnél a vízvezeték-szerelőre kell hallgatnom, mert ő ért hozzá. Autószerelésnél az autószerelőre. Járvány ügyében a járványügyi szakemberekre.

Ennyi.

A kormányoldalhoz sorolható Müller Cecílián és Merkely Bélán kívül Rusvai Miklós, de az ellenzékhez sorolható Falus Ferenc is oltáspárti. Akkor ki ellenzi? A névtelen gyakoris nethuszár? Az ő véleménye mit ér a szakemberével szemben? Nekem semmit.

2022. jan. 13. 14:02
 25/91 anonim ***** válasza:
72%
Már megint 8 általánossal osztják az észt az immunrendszer működéséről.
2022. jan. 13. 14:05
 26/91 anonim ***** válasza:
100%
Tudnál linket küldeni, én erről még nem is hallottam
2022. jan. 13. 14:05
 27/91 anonim ***** válasza:
60%

23# Nekem kb. azóta van védettségim, amióta neked és nincs oltásom. Bi-bi-bi-bi-bíí. Hogy hogyan? Amikor még nem, ill. korlátozott volt az oltás, elkaptam a betegséget és kaptam vele kártyát. A kártya lejártakor fizettem és lőn új kártya. Az ellenanyagszintem magasabb volt, mint a 3X oltottnak, és valószínűleg jóval tovább lesz meg a szervezetemben. Mindez természetes úton. És ez az egyetlen lényeg, a szervezet védekezési képessége.

Kivártam, jól tettem, a vírus csitult, ha az omikront vagy most épp mi az aktuális elkapom, az enyhébb tüneteket okoz, emellett nem ismeretlen a szervezetemnek, tehát nagy valószínűséggel le fogom gyűrni.

Sőt, adott esetben nagyobb valószínűséggel fogom legyűrni, mint egy olyan, akinek örök időkre van kártyája.

Nem beszélve az oltássorozat (3-4 oltás 1 év alatt) esetleges, hosszú távon immunrendszert szétb@szó hatásáról, amit az öreg ördög se ismer ma még! Vagy van ilyen, vagy nincs, szerintem biztos, hogy van, lásd az oltás által előhozott, vagy felerősített megbetegedéseket, amik tények.

Az elmúlt hetek megmutatták, hogy mindenki (én is) feldughatom a védettségi igazolványomat, a betegségnek ugyanis hiába mutatjuk fel. Annak még az is mindegy, hogy a Feribácsik, Miklósbácsik mit mondanak a mikrofonba bele.

2022. jan. 13. 14:08
 28/91 anonim ***** válasza:
40%
29: tehát ha pl. neked egy gázszerelő azt mondja, hogy végdugó helyett egy hollander meg pénzérme tökéletes, elhiszed és nyugodtan alszol? (Megtörtént eset, sőt ez gyakorlat volt régen)
2022. jan. 13. 14:09
 29/91 anonim ***** válasza:
37%

25# "20 te hülye, a cataflam fájdalomcsillapító, nem ellenanyag"

Igen kicsim, ellenanyag, nagyon ügyes vagy! Kapsz tőlem egy pirospontot, hogy a példából ezt az információt kiragadtad, és önmagában értelmezted, majd lehülyéztél.

2022. jan. 13. 14:11
 30/91 anonim ***** válasza:
27%
A kérdező állít valamit, de hivatalosan ezt sehol sem láttam leírva. Feleslegesen ezen hisztizni ha nincs remdeletbe foglalva.
2022. jan. 13. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!