Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szoltok, hogy februartol...

Mit szoltok, hogy februartol se 2 oltassal, se vedettsegivel nem vihetitek be az oviba/suliba a gyereket?

Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 13:18
 31/91 anonim ***** válasza:
89%
Ok, de szerintem 2 hét múlva nyugodtan visszatérhetünk a témára. 🍺?
2022. jan. 13. 14:17
 32/91 A kérdező kommentje:

Rendeletbe van foglalva, h nem lephetsz be vedettsegi nelkul, dec. 1-tol ervenyes ez a rendelet.

Februartol ervenyet veszti egy csomo ember vedettsegije. Szoval aki eddig bemehetett, ezentul nem fog.

2022. jan. 13. 14:19
 33/91 anonim ***** válasza:
62%
Gyerekekre ez nem vonatkozik, csak felnőttekre. Most is járhatnak tanköteles korú oltatlan diákok iskolába amíg nincs covidos az osztályban.
2022. jan. 13. 14:25
 34/91 A kérdező kommentje:
Rohadtul senki nem mondta, hogy a gyerekek ne mehetnenek be. En azt irtam, a felnottek nem vihetik be oket.
2022. jan. 13. 14:27
 35/91 anonim ***** válasza:
100%
Én látok egy iskolát, előtte a szülők csomókban állnak tanítás után, várják a csemetéket. Én úgy látom senki nem megy be, tehát akinek van kártyája az sem. Vagy alig van néhány oltott szülő és azt a párat nem venni észre aki bemehet? Vagy most sem lehet bemenni?
2022. jan. 13. 14:31
 36/91 anonim ***** válasza:
29%

Az iskolák nagy részében már szeptember 1-től szülő vagy más felnőtt nem mehet be. Magyarán a gyerektől az iskola kapujában elbúcsúznak a szülők és onnantól egyedül megy a gyerek. A középiskolás felvitelinél sem kísérhetik be a gyereket az iskolába a szülők. Halkan jegyzem meg ez már a tavalyi felvételinél ős így volt.

A szülők online tudnak beszélni az iskolával.

Nem tartom ezt problémának, sőt kifejezetten örülök neki.

2022. jan. 13. 14:33
 37/91 anonim ***** válasza:
87%
Voltam covidos, mégsem váltottam ki ezt a kártyát, szóval részemről ezután sem fog izgatni a dolog túlzottan.
2022. jan. 13. 15:17
 38/91 anonim ***** válasza:
100%

Így kezdte 2020ban a lányom az ált. iskolát, a kapuban elköszöntem és csak bíztam benne, hogy megtalálja hová kell menni.

Az ovival szintén ez volt, becsöngettünk, valaki kijött a gyerekért, aztán hazafelé kiadták...

2022. jan. 13. 15:43
 39/91 anonim ***** válasza:
0%
17es és a halottaknak ezt miért nem mondtad hamarabb?:-D
2022. jan. 13. 15:45
 40/91 anonim ***** válasza:
64%

39# Milyen halottaknak? Az a videó megvan, ahol egy fehérköpenyes mondja a családnak a halottkiadás részleteit, nem volt covidos az elhunyt, de ráírták a papírjára, mert ez az utasítás, hogy rá kell írni. A videó törvénytelen módon készült, de nem az a lényeg! Semmi köze a covid halálozások publikált számának a valós adatokhoz.

De ez most már mindegy.

A lényeg, hogy az oltás csak egy ideig véd, a kórokozó 2 év alatt megszelídült és nem okoz súlyos tüneteket, így sajnos egyre durvább eszközökkel kell az oltásból remélt pénzt annak a pár embernek a gazdagodására kisajtolni.

A mai napon(!) pedig ez a lényeg. Még meglovagolni az utolsó pénzáramlatokat, mielőtt az emberek rájönnek, hogy megvezetik őket.

2022. jan. 13. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!