Mit szoltok, hogy februartol se 2 oltassal, se vedettsegivel nem vihetitek be az oviba/suliba a gyereket?
60 szeretnélek megnyugtatni: amit írsz hülyeség. Az oltás nem a fertőzés megakadályozása miatt van, hanem azért, hogy a betegség ne vigyen kórházba, és 2 nap alatt kifeküdd otthon. Igen, ezért van. Nem tudom honnan veszitek ezt a hülyeséget, hogy nem fertőz az, aki be van oltva.
"Kérdem én, akkor oltott lévén Te nem vagy veszélyesebb a társadalomra mint én oltatlanul, hisz míg én karanténba vonulok, addig Te ugyan úgy flangálsz a nagyvilágban és szórod tovább.."
Én szívem szerint megengedném azt, hogy menjetek ahova akartok, hisz a ti tyúkszaros életetekkel azt csináltok amit akartok. Aki oltott, annak szabad a világ, mehet ahova akar, nektek ez egy lehetőség lenne, HA olyan világban élnénk. De mivel mindenki életére baromira oda kell figyelni, sőt, még az érzéseid is fontosak, ezért nagyon ügyesen lavírozunk azon a határvonalon, hogy meg is akarjunk titeket óvni, meg a másik oldalt is szabadon engedjük akik be vannak oltva. Más szóval azt csinálhatnátok amit akarnátok, csak lehet, hogy elpusztulnátok elég hamar. Ha a kormány bekorlátozna titeket, és kényszer helyzetbe rakna, akkor egyszerűen beoltanád magad, és nagyon hamar vége lenne ennek az egésznek. De ti ez ellen vagytok. Nektek valamiért jó az, ha válság van áll az egész világ. Mert ti nem "akarjátok" beoltatni magatokat. Ez a baj, hogy eldönthetitek...
62
Ügyes vagy fiam, leülhetsz, miután szépen vonultál a csordával..
64 lieber ein Aluhut als Alu in Blut.
Már ha érted. :)
65 - Leírtál nekem, egy a te konyhanémeteddel összerakott mondatot (hozzáteszem hibásan), ami valami ilyesmit akar jelenteni: "Inkább alusapka, mint alumínium a vérben".
Túllépek azon, hogy úgy akartál magas lóról nagyot mondani, hogy a világ egyik legbeszéltebb nyelvén írsz egy mondatot. Túllépek azon is, hogy hibásan írtad ezt le. A tartalma viszont beigazolja azt, hogy te tényleg elhiszed, hogy csipszet raknak a véredbe az oltással. Mivel "alumínium a vérben" szavakat használtad. Tökéletesen bebizonyítottad, hogy mennyire, de mennyire buta vagy, az összes vírustagadó barátoddal együtt.
Legyen a 65-ös komment ékes példája annak, hogy az emberi hülyeség és butaság mennyire veszélyes.
66# ezt se te fordítottad le, hanem a google, én is beírtam, te korszakos zseni, te:)
Ha a 65-ös értékes példa, akkor a tiéd a valaha bányászott legnagyobb gyémánt.
Most eltekintve attól hogy jó ez az oltas vagy sem, nekem a bölcsibe még sose kérték. Ovi, suli másképp van?
Egy biztos, amit ezzel az oltással művelnek az kabaré! Valakinek 2, vagy 0 oltással egekben az ellenanyag szintje, de nem védett, a másiknak meg 3-4 oltással alulról veri a minimumot, az védett.
“. Nem tudom honnan veszitek ezt a hülyeséget, hogy nem fertőz az, aki be van oltva..”
Az elején ez volt. Pontosabban az, hogy megállítja a terjedést, mert nem fertőződsz meg. Aztán kiderült, hogy átadhatod.
Aztán hogy, sőt el is kaphatod, csak nem lesznek súlyos tünetek.
Aztán kiderült, hogy mégiscsak előfordul. (Magyarázkodás, hogy dehátezertkellaharmadik)
Bocs de ha ezután még elhiszel bármit is, lennék az autószerelőd. :)
69# "Bocs de ha ezután még elhiszel bármit is, lennék az autószerelőd."
Ez mekkora :-DDD
A többi meg a rideg valóság. Ez volt a menetrend, mellette eljutottunk az egy javasolt oltástól a három kötelezőn át a négy javasoltig. Ehhez elég volt egy év.
Van az az ügyfél, akit már szégyellne átverni az autószerelő is, annyira könnyű préda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!