Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szoltok, hogy februartol...

Mit szoltok, hogy februartol se 2 oltassal, se vedettsegivel nem vihetitek be az oviba/suliba a gyereket?

Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 13:18
 11/91 anonim ***** válasza:
23%
Ez az. teremtsenek végre rendet!
2022. jan. 13. 13:36
 12/91 anonim ***** válasza:
66%
És megint megjelent a zsebbiológusunk, mint a légy a lószaron.
2022. jan. 13. 13:36
 13/91 anonim ***** válasza:
56%
Mert aki nem ért veled egyet az csak laposföldes lehet. Értem.
2022. jan. 13. 13:37
 14/91 anonim ***** válasza:
28%
17 hát aki nem oltatja be magát az azért teszi mert laposföldes, meg mert csemtrél csipsz 5g. Vagy tudsz mondani ész érvet, hogy miért nem adatsz be magadnak ellenanyagot világjárvány idején?
2022. jan. 13. 13:38
 15/91 anonim ***** válasza:
75%
18 Észérv egybe, és nem ellenanyagot adatsz be, hanem elvileg védőoltást, már ha tudod mi a különbség.
2022. jan. 13. 13:41
 16/91 anonim ***** válasza:
69%

18# Azért, mert a szervezetem megtermelte. Heuréka mire is jó az immunrendszer :-o

Ha nem fáj a fogam, nem szedek Cataflamot.

2022. jan. 13. 13:41
 17/91 anonim ***** válasza:
34%

Nem szabad beoltatni magát senkinek se!!

Mert oltás nélkül is át lehet vészelni a járványt!

2022. jan. 13. 13:42
 18/91 anonim ***** válasza:
67%

Azért, mert egyértelműen hatástalan. Az oltott ugyanúgy elkapja, megbetegszik, meg is hal, nem egy példa volt rá. Attól még nem vagyok laposföldes, chemtrailes meg 5g-s, chippes sem.

Te meg szaladgálj csak 4 havonta az oltásodért.

2022. jan. 13. 13:43
 19/91 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező, károgjál csak, nincs elég varjú az égen.

Először is, TERMÉSZETESEN háromszor vagyok oltva, nekem lesz védettségi igazolásom ezután is.

Másodszor, jelenleg SEM léphetek be az óvoda vagy iskola épületébe. 2020. szeptemberében, amikor kisfiam kezdte az általános iskolát, egy hétig mehettünk föl velük. Azóta nem is voltunk az épületben. Persze, szívesen fölkísérném, ha lehetne, megnézném hol és hogyan vannak egész nap, de működik az életünk így is.

Óvodában előző tanévben nagyrészt nem lehetett bemenni. Ebben a tanévben ősszel lehetett, aztán egyszer csak ismét megtiltották. Egyszóval semmi változás nem lesz februárban számunkra.

Én egyébként nem az igazolás miatt oltattam be magam háromszor, hanem a vírus ellen. Azóta voltam néhány rendezvényen, tavaly tavasszal étteremben, ahol kérték tőlem, erre is jó volt.

2022. jan. 13. 13:45
 20/91 anonim ***** válasza:
64%
20, de hát szedni kell, mert mi van, ha elkezd fájni? 😉
2022. jan. 13. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!