Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a különbség az között,...

Mi a különbség az között, hogy valaki átesett a víruson, és úgy kap védettségit, illetve azok között, akik 3 oltást kapnak? Miért nem jár már a védettségi akkor, ha átestem a víruson, és magas az ellenanyagszintem is?

Figyelt kérdés
Illetve van az a hosszútávú védettség, amikor már ellenanyagszinted nincsen, de sejt szinten védve vagy, az miért nem számít védettségnek, miért csak a 3 oltás az, ami védettségnek számít?
2022. jan. 13. 12:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%

Már nem jár a védettségi?

Mert én is így kaptam decemberben...

T-sejtem is több ezer (4400)

2022. jan. 13. 12:37
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Te még tényleg logikát keresel bármiben is, ami ehhez a hisztihez kapcsolódik?
2022. jan. 13. 12:37
 3/21 A kérdező kommentje:
Magyarázatot, nem értem ezek után azokat, akik tényleg nem látják, hogy ez már nem a vírusról és annak a megfékezéséről szól, nem vagyok konteó hívő, de egyre több mindenben lesz igazuk 😂
2022. jan. 13. 12:40
 4/21 anonim ***** válasza:
40%

Visszavonták a 60/2021-es kormányrendelet ezen részét?

Ugyanis abban 3 eset van: 1. beoltották, 2. hivatalosan átesett rajta, 3. vélhetően átesett, de nem azonosították, de a szervezetében benne van az ellenanyag.

Ezt már máshová is odaírtam: ha tényleg azt hájpolják, hogy az átesettség nem jelent védettséget, az amiatt lehet, hogy a kormánynak esetleg feltűnhetett, hogy nem kevés ember megy így kártyát csináltatni.

Én is, inkább befizettem a teljes védettségi vizsgálatra.

ÉS akkor oltott ismerősöm erre csak azt mondja: "Milyen jó, hogy ezt a vírus nem tudja...!"

2022. jan. 13. 12:41
 5/21 anonim ***** válasza:
93%
Itt már egyre inkább az mutatkozik, hogy a fidesz tényleg arra épít, hogy az emberek döntő része nem olvas és nem emlékezik.
2022. jan. 13. 12:43
 6/21 anonim ***** válasza:
0%

Mert az oltással ellentétben hatalmas variációk vannak a természetes védettségekben, előrejelezhetetlenül zuhan be az ellenanyagszint számos embernél.

Egyszer megméred, oké, de te se lennél hajlandó hetente perkálni a tízezreket, hogy folyamatosan követhesd a változást. Mennyi időre szeretnéd, hogy szóljanak a jogok a meglévő 6 hónapon túl?

A T- és B-sejtes védettség mérését se kutatták annyira, hogy biztos adatok legyenek a vélt vagy valós védettségről, míg az oltásnál bizonyosak lehetünk abban, hogy ott van.

2022. jan. 13. 12:43
 7/21 anonim ***** válasza:
97%

Ha valamiből hiányzik a logika, arra értelmes magyarázatot sem fogsz kapni. Ez olyan, mint mikor egy hülye próbál gyereket "nevelni".

- Apa, kaphatok hazafelé fagyit?

- Nem!

- Ajj, miért?

- MERT ÉN AZT MONDTAM!

Gyakorlatilag most ez zajlik nálunk is. Apuci azt mondta, hogy nincs fagyi, és punktum.

2022. jan. 13. 12:44
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Az Omikronnál nem számít hogy előtte átestél a covidon, az orvosok szerint.
2022. jan. 13. 12:45
 9/21 anonim ***** válasza:
97%

6

Mert az oltottak között nincsenek hatalmas variációk?

Akkor pl. miért reklámozzák, hogy: "Oltás utáni ellenanyag-mérés! - Megtudhatja, hogy kialakult-e Önben a védettség!"

2022. jan. 13. 12:46
 10/21 anonim ***** válasza:
96%

8

Az orvosok azért mondják, mert pénz, és mert nem akarnak kiesni a tizedikről, ahogy már más is írta máshol.

2022. jan. 13. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!