Mi a különbség az között, hogy valaki átesett a víruson, és úgy kap védettségit, illetve azok között, akik 3 oltást kapnak? Miért nem jár már a védettségi akkor, ha átestem a víruson, és magas az ellenanyagszintem is?
Már nem jár a védettségi?
Mert én is így kaptam decemberben...
T-sejtem is több ezer (4400)
Visszavonták a 60/2021-es kormányrendelet ezen részét?
Ugyanis abban 3 eset van: 1. beoltották, 2. hivatalosan átesett rajta, 3. vélhetően átesett, de nem azonosították, de a szervezetében benne van az ellenanyag.
Ezt már máshová is odaírtam: ha tényleg azt hájpolják, hogy az átesettség nem jelent védettséget, az amiatt lehet, hogy a kormánynak esetleg feltűnhetett, hogy nem kevés ember megy így kártyát csináltatni.
Én is, inkább befizettem a teljes védettségi vizsgálatra.
ÉS akkor oltott ismerősöm erre csak azt mondja: "Milyen jó, hogy ezt a vírus nem tudja...!"
Mert az oltással ellentétben hatalmas variációk vannak a természetes védettségekben, előrejelezhetetlenül zuhan be az ellenanyagszint számos embernél.
Egyszer megméred, oké, de te se lennél hajlandó hetente perkálni a tízezreket, hogy folyamatosan követhesd a változást. Mennyi időre szeretnéd, hogy szóljanak a jogok a meglévő 6 hónapon túl?
A T- és B-sejtes védettség mérését se kutatták annyira, hogy biztos adatok legyenek a vélt vagy valós védettségről, míg az oltásnál bizonyosak lehetünk abban, hogy ott van.
Ha valamiből hiányzik a logika, arra értelmes magyarázatot sem fogsz kapni. Ez olyan, mint mikor egy hülye próbál gyereket "nevelni".
- Apa, kaphatok hazafelé fagyit?
- Nem!
- Ajj, miért?
- MERT ÉN AZT MONDTAM!
Gyakorlatilag most ez zajlik nálunk is. Apuci azt mondta, hogy nincs fagyi, és punktum.
6
Mert az oltottak között nincsenek hatalmas variációk?
Akkor pl. miért reklámozzák, hogy: "Oltás utáni ellenanyag-mérés! - Megtudhatja, hogy kialakult-e Önben a védettség!"
8
Az orvosok azért mondják, mert pénz, és mert nem akarnak kiesni a tizedikről, ahogy már más is írta máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!