Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szoltok, hogy februartol...

Mit szoltok, hogy februartol se 2 oltassal, se vedettsegivel nem vihetitek be az oviba/suliba a gyereket?

Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 13:18
 51/91 anonim ***** válasza:
100%

A mi ovinkba be mehetek oltatlanul,soha nem kérdezték meg van e vèdettsègim...

A suliba meg így van már egy ideje,ha akarok valamit a tanártól felhívom.

2022. jan. 13. 19:41
 52/91 anonim ***** válasza:
12%
51 kérlek le tudnád írni az intézmény nevét? Feltétlenül jeleznék nekik, és aggodalmamat fejezném ki azzal kapcsolatban, hogy oda beléphet olyan, aki nem vette fel az oltást. Azt hiszem ezen változtatnia kéne minden közintézménynek, ahol még beléphetnek oltatlanok.
2022. jan. 13. 19:50
 53/91 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező!

Szeretnélek megnyugtatni, bár a mi ovink alapítványi, ugyan úgy bemehetek - maszkban természetesen,- oltás és igazolvány nélkül, ahogy eddig is.

2022. jan. 13. 20:19
 54/91 anonim ***** válasza:
38%
53 ezek már tényleg tarthatatlan állapotok!
2022. jan. 13. 21:40
 55/91 anonim ***** válasza:
34%
53: kérdés, hogy ez szabályos e? :)
2022. jan. 13. 22:04
 56/91 anonim ***** válasza:
0%
55 az, hogy mindenhova kimehet az oltatlan. Aki nem vett fel oltást, az maradjon otthon karanténban. A világ meg menjen tovább végre.
2022. jan. 13. 22:06
 57/91 anonim ***** válasza:
30%

56: mit szólnál, ha utána majd szépen benyújtanák a számlát, az államadósság rád eső részéért?

Mert ugye azt te sem gondolod, hogy a vakcinák, a segélyek és intézkedések ingyen vannak? Minden országban szépen fellőtte az adósságot.

Majd eladhatod az ingatlanod, vagy vehetsz fel rá jelzálogot.

Ez hogy tetszene? Hogy állna a szád?

2022. jan. 13. 22:59
 58/91 anonim ***** válasza:
100%
57 ez most olyan mintha azt mondanád, hogy háború után az ország újraépítési költségeit kiszámlázod azoknak, akik kardoskodtak a munkálatok mellett. Érzed, hogy ez így eléggé bajos, ugye? Vagy szerinted nem kellett volna oltásra költeni járványhelyzetben?
2022. jan. 13. 23:09
 59/91 anonim ***** válasza:
100%

2 oltásod van akkor miért fáj a 3.ik. Adasd be magadnak és ennyi, aztán max puffogj tovább. Én kettőt terhesen adattam be,egyet meg szülés után. Mindenki makk egészséges.

Annak idején úgy 20 éve szintén nem mehettem öcsémmel a suliba, a portánál kellett várni a szülőnek, szóval ez nem új keletű.

2022. jan. 14. 02:42
 60/91 anonim ***** válasza:
100%

56#

Szeretnélek magnyugtatni.. Az oltott is ugyan úgy beteg lesz.. fertőz! Sőt, ugyan úgy kórházba kerül(het) 2-3 oltás mellett is.

De ugye neki nem kell karanténba maradni az oltatlannal szemben..

Kérdem én, akkor oltott lévén Te nem vagy veszélyesebb a társadalomra mint én oltatlanul, hisz míg én karanténba vonulok, addig Te ugyan úgy flangálsz a nagyvilágban és szórod tovább..

2022. jan. 14. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!