Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pont karácsony előtt lettem...

Pont karácsony előtt lettem beteg a szüleim pedig megtiltották hogy hazamenjek?

Figyelt kérdés
Tegnap nem éreztem jól magam, elmentem teszteltetni és kiderült, hogy covidos vagyok. Egy másik városban tanulok és albérletben vagyok egyedül. Anyumék (50 évesek) megtiltották, hogy hazamenjek hozzájuk, mert ők már átestek a betegségen és nem akarnak megint betegek lenni. Így gyakorlatilag az ünnepeket egyedül fogom tölteni karanténban… pedig még a háziorvosom is megkérdezte, hogy azért haza megyek-e… Nagyon fáj, mert készültem és vártam hogy végre otthon legyek, erre ez… Nektek ez hogy esne?
2021. dec. 22. 09:00
 81/107 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon kevéssé valószínű, hogy 17 éves. Akkor koliban lakna 99%, plusz a jogsi a is nagyon friss lenne, kérdéses, hogy rögtön a feneke alá toltak volna egy kocsit is, amit covidosan akar vezetni. Nem a szülőket kellene savazni, akik felelősségteljesen jártak el. Én voltam már covid gyanús, szerencsére a teszt negatív lett, de nem engedtem anyukámnak, hogy bejöjjön a lakásba. Bevásárolt nekem és letette az ajtó elé. Igaz, ő a szomszéd utcában lakik. Ha én lennék a kérdező anyja, odautaznék, de nem a kérdező lakásába, hanem kivennék egy szobát egy panzióban pár napra, bevásárolnék neki, mennék gyógyszertárba, vennék egy pulzoximétert is. De nem mennék be ápolni, és ha felelősségteljes gyerekem lenne, nem is engedné ezt. Ha meg tényleg annyira rosszul van, akkor egyértelmű, hogy kórházba kell menni.
2021. dec. 22. 14:44
 82/107 anonim ***** válasza:
82%
71 eddig a legjobb. Gyereke a nagyvilágban….😂 Magyarországról beszélünk könyörgöm, nem a tengerentúlról kell hazahozni ha bármi baj van. Amellett a válaszod egésze kb feltételezésekre alapul, ugyanis nincs leírva semmi ebből hogy mit szóltak az anyjáék meg hogy nem akarnak segíteni... Azért aki külön bír élni ahhoz ne kelljen már ápolót hívni az ágy szélére ülni egy kis betegségérzet miatt. Ha olyan szarul lenne nem akarna utazgatni meg nyilván a szülei se hagyjak ott megrohadni ha felkelni se bír majd…
2021. dec. 22. 14:59
 83/107 anonim ***** válasza:
87%
77*
2021. dec. 22. 15:03
 84/107 anonim ***** válasza:
92%
#62 Azért mertem ajánlani a Netpicért, mert a kérdező az egyetem miatt albiban lakik. Ebből azért ki lehet következtetni, hogy nem egy mucsaröcsöge-alsó szintű faluról van szó, ahol egyetem van, ott NetPincér is. És ha középiskolás lenne, akkor 99%, hogy koliban lakna, nem albérletben.
2021. dec. 22. 15:15
 85/107 anonim ***** válasza:
17%
84-es 99%, de lehet ő az 1%-ba tartozik. De ha nem 17 éves, hanem 18 éves akkor is még fiatal. Aki meg a nagy világos szimbolikus mondatom nem érti, akkor nem érti. Nem fogom magyarázni mit akartam ezzel mondani. Szomorú hogy felnőtt emberek így válaszolgatnak, a kérdező leírta, hogy mi volt a szülei első reakciója, azt is hogy ő segített nekik mikor a szülei voltak covidosak. Az hogy azt írta, hogy haza menne kocsival azt csak írta elkeseredésében. Az hogy nem tudtok a sorok között olvasni arról nem tehetek. Nem savazta senki a szüleit. Elmondtuk, hogy nem fer a reakciójuk. Ti azóta egy beteg embert fikáztok, aki azóta kb. nem válaszolt. Szerintem nagyon szomorú, hogy csak a harc megy emiatt a borzalmas covid miatt emberek között is, ahelyett, hogy a beteg embereket minimum nem bántjátok, ha már ötletekkel nem akarjátok segíteni. Az nem segítség, hogy szekáljátok.
2021. dec. 22. 17:54
 86/107 anonim ***** válasza:
3%
Na és ha netalántán friss a jogsija, attól még vezethet jól.
2021. dec. 22. 17:56
 87/107 anonim ***** válasza:
85%
Azért szomorú, hogy egy felnőtt embernek nincs magától annyi esze, mit jelent az, hogy maradsz otthon a seggeden.
2021. dec. 22. 17:59
 88/107 anonim ***** válasza:
28%

87-es nem értem miért lovagoltok még mindig ezen. Te nem voltál már úgy, hogy akkora honvágyad volt hogy azt mondtad, haza akarsz menni?

A kérdező tisztában van a karantén jelentésével, de attól még a honvágy honvágy marad. Hagy írja ki magából ha így könnyebb neki.

Mielőbbi gyógyulást! Reméljük minden ok, és jól van, mert már csak ti lovagoltok ezen mióta, azóta ő nem reagált semmire.

2021. dec. 22. 18:02
 89/107 anonim ***** válasza:
88%

de, volt. De a józen eszem felülírta. Ennyire egyszerű.

És ha tisztában lenne vele, akkor nem a szüleinek kellene szólni, hogy hé, ne gyere, magától is tudná, meg sem fordult volna a fejében, hogy utazzon.

2021. dec. 22. 18:07
 90/107 anonim ***** válasza:
91%

85, te meg a szülőket fikazod, akikről aztán végképp nem tudunk semmit, hogy mit mondtak pontosan, mennyire voltak tamogatoak és aggodoak. Szerintem meg ez a szomorú. Csak annyit mondtak így nyilván a gyerek ne vigye haza a fertőzést, nem volt kifejtve ki mit mondott elsőnek meg másodiknak, milyen stílusban reagált, csak annyi hogy a kérdező ne menjen haza…

Ezt a nagy ápolási mániát nem értem, engem kifejezetten zavarna ha anyám egy kis láz miatt már ülne az ágyam szélén, de nem vagyunk egyformák. És nem, nem azt mondom hogy a súlyos beteget ne ápolják, de aki utazni meg vezetni akar az csak el tudja látni magát. Vagy majd 30 évesen se lehet 2 napig az ágynak esni anélkül hogy anyuci ott teremjen? Persze vehetnének neki kaját meg vihetnének a menüből, de az algopyrint beadni már csak nem kell anyuci.

2021. dec. 22. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!