Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pont karácsony előtt lettem...

Pont karácsony előtt lettem beteg a szüleim pedig megtiltották hogy hazamenjek?

Figyelt kérdés
Tegnap nem éreztem jól magam, elmentem teszteltetni és kiderült, hogy covidos vagyok. Egy másik városban tanulok és albérletben vagyok egyedül. Anyumék (50 évesek) megtiltották, hogy hazamenjek hozzájuk, mert ők már átestek a betegségen és nem akarnak megint betegek lenni. Így gyakorlatilag az ünnepeket egyedül fogom tölteni karanténban… pedig még a háziorvosom is megkérdezte, hogy azért haza megyek-e… Nagyon fáj, mert készültem és vártam hogy végre otthon legyek, erre ez… Nektek ez hogy esne?
2021. dec. 22. 09:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/107 anonim ***** válasza:
91%
Ok... sokan meg nem... Sokan baromi szarul vannak tőle, hetekig nyomják az ágyat, hónapokig szenvednek postcovid tünetekkel, sőt legrosszabb esetben van aki bele is hal. Én biztos nem kockáztatnék, ha az én szüleimről lenne szó. Semmi sem ér annyit mint a szeretteim egészsége.
2021. dec. 22. 20:40
 102/107 anonim ***** válasza:
90%

Nem beszélve arról hogy nem egy olyan sztorit hallottunk már hogy aki másodjára elkapta másodjára már nem volt szerencsés...

Szóval az hogy a kérdező szülei már atestek rajta egyszer kB semmit nem jelent.

De még mindig nem tudjuk hány éves a kérdező és mi a baja igazából a helyzettel.

2021. dec. 22. 21:50
 103/107 anonim ***** válasza:
91%
Ételt, italt holnap, holnapután délelőtt még bárhol tudsz rendelni, az éttermek megcsinálnak mindent, a családi oldalra meg ott vannak az internetes szoftverek(Viber,WhatsApp, Messenger, Skype, stb.,), de ilyen esetben - ha nem vagytok koldusszegények - engem a telefonszámla se érdekelne, majd kifizetem.
2021. dec. 22. 22:12
 104/107 anonim ***** válasza:
91%
Normális vagy? Maradj otthon és pihenj. Majd covidosan vezetnél?
2021. dec. 22. 23:50
 105/107 babyboom567 ***** válasza:
20%

Mi újság Kérdező?jobban vagy?

A kérdésre válaszolva, mint külön élő gyerek,én nem mennék haza betegen.

Szülőként sem várnám el,hogy a gyerekem ápoljon.

Viszont nincs az a betegség, hogy ne ápolnám a gyerekem.(karácsonytól függetlenül)

Nagyon sok ember elvesztette az emberi mivoltát a rettegés miatt sajnos.

2021. dec. 26. 08:49
 106/107 anonim ***** válasza:
80%

Nem fogsz belehalni, nyugi. Ne nézz annyi tv-t.

Beszéljetek Skype-on, ha hiányoznak.

A kaját már előttem többen leírták.

2021. dec. 26. 09:43
 107/107 anonim ***** válasza:
100%
Na kérdező, hogy vagy?
2021. dec. 29. 18:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!