Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pont karácsony előtt lettem...

Pont karácsony előtt lettem beteg a szüleim pedig megtiltották hogy hazamenjek?

Figyelt kérdés
Tegnap nem éreztem jól magam, elmentem teszteltetni és kiderült, hogy covidos vagyok. Egy másik városban tanulok és albérletben vagyok egyedül. Anyumék (50 évesek) megtiltották, hogy hazamenjek hozzájuk, mert ők már átestek a betegségen és nem akarnak megint betegek lenni. Így gyakorlatilag az ünnepeket egyedül fogom tölteni karanténban… pedig még a háziorvosom is megkérdezte, hogy azért haza megyek-e… Nagyon fáj, mert készültem és vártam hogy végre otthon legyek, erre ez… Nektek ez hogy esne?
2021. dec. 22. 09:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/107 anonim ***** válasza:
90%
Tavaly az egész családom covidos lett karácsony előtt, ezért nem mentem haza. Szar volt, de eszembe se jutott, hogy máshogy kellene csinálni. Januárban bepótoltuk a karácsonyozást.
2021. dec. 22. 09:17
 12/107 anonim ***** válasza:
84%

Válaszolj 7-es kérdésére, és akkor objektív választ is fogsz kapni.

Amikor ők voltak covidosak te egyből ugrottál és mentél őket ápolni?

Az én kérdésem:

Szüleidnek van valami krónikus betegsége?

2021. dec. 22. 09:22
 13/107 anonim ***** válasza:
90%

Ja és még van kérdésem:

Vannak barátaid akik esetleg segíteni tudnak neked?

Tudsz online kaját rendelni online fizetéssel, amit csak ajtóig visznek magyarán nem mennek be, csak ajtó elé teszik?

13-as vagyok.

2021. dec. 22. 09:23
 14/107 anonim ***** válasza:
88%

A karantén-határozat mit tartalmaz? Ha azt, hogy az albérletedben kell maradnod, akkor ez nem a szüleid döntése/kérése, hanem hatósági döntés, amit BE KELL TARTANOD.

Ha azt se tudod, miről beszélek, akkor kamu az egész, hogy hergeld és megoszd a válaszolókat.

2021. dec. 22. 09:24
 15/107 anonim ***** válasza:
12%
Mennyi éves vagy?
2021. dec. 22. 09:24
 16/107 anonim ***** válasza:
77%

Hány éves vagy?

Annyira rosszul nem lehetsz, hogyha tudsz ide írogatni, feltételezem így ápolásra se szorulsz. Én tavaly 1 hónapig voltam pozitív, ebből kb. 1 hét volt a tényleges rosszullétem, full egyedül voltam, kaját tudtam rendelni, egyébként meg dolgoztam meg elvoltam otthon. Gyanítom nem vagy már 5 éves kisgyerek, akit óránként hűtőfürdőztetni kell és meg kell etetni meg kiadagolni a gyógyszert neki...

2021. dec. 22. 09:27
 17/107 anonim ***** válasza:
89%
Bocs, de ha karanten hatarozat is van, akkor megis hogy gondoltad hogy hazamesz?
2021. dec. 22. 09:27
 18/107 A kérdező kommentje:
igen képzeld, elmentem segíteni mivel nem vagyok egy utolsó senkiházi, bevásároltam nekik, de nem maradhattam ott akkor sem hiába akartam mert elküldtek. Nincs krónikus betegségük. Nincs itt senki barátom se senki akinek tudok szólni ha van bármi, akkor így jártam, akár meg is dxgölhetek itt egyedül.
2021. dec. 22. 09:29
 19/107 anonim ***** válasza:
31%

De amúgy 15-ösnek igaza van.

De ilyen helyzetben bárki is beteg a családtag ha nem tud online kaját venni viszi a kaját és ajtó elé teszi, és online videochat-be ellenőrzi, hogy kell e neki orvosi segítség, de szerintem az is kevés egy egyedüllévőnek.

Bár pl. ilyen helyzetbe szerintem az a természetes, ha van minimum 3 oltás, teljesen egészséges családtag és fiatal, akkor nem szokták magukra hagyni a beteg hozzátartozójukat,hanem p is karanténba vonul a családtagjával, szerintem ilyenre is volt példa.

Szüleid egy dologban hibáztak, hogy így reagáltak, pláne ha te középiskolás vagy és nem felnőtt fiatal. De még felnőtt fiatalként sem kéne ezt mondaniuk a saját gyereküknek. Neked van oltásod? Van valamilyen krónikus betegséged?

De ugye nem válaszoltál a kérdésre, hogy te ugrottál-e segíteni nekik mikor ők voltak covidosak?

Mielőbbi gyógyulást, és reméljük szüleid bocsánatot kértek a stílus miatt, és odafigyelnek rád.

2021. dec. 22. 09:31
 20/107 anonim ***** válasza:
85%
"Hát érdekes én megkérdeztem 3 ember, kettő kapásból azt mondta, hogy a szüleik biztos otthon ápolnák" - magyarul, te elvárnád, hogy az 50-es szüleid otthon ápolgassanak tége fertőző betegen, karácsonykor. Gratulálok. A szüleid egy valamiben tuti hibáztak, mégpedig a nevelésében. Önző vagy a végtelenségig. És ha elkapják tőled, és netán nem élik túl? Ja, hogy így jártak, a lényeg, hogy te nem voltál egyedül szegénykém. Szégyellhetnéd magad a nyavalygásoddal együtt.
2021. dec. 22. 09:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!