Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pont karácsony előtt lettem...

Pont karácsony előtt lettem beteg a szüleim pedig megtiltották hogy hazamenjek?

Figyelt kérdés
Tegnap nem éreztem jól magam, elmentem teszteltetni és kiderült, hogy covidos vagyok. Egy másik városban tanulok és albérletben vagyok egyedül. Anyumék (50 évesek) megtiltották, hogy hazamenjek hozzájuk, mert ők már átestek a betegségen és nem akarnak megint betegek lenni. Így gyakorlatilag az ünnepeket egyedül fogom tölteni karanténban… pedig még a háziorvosom is megkérdezte, hogy azért haza megyek-e… Nagyon fáj, mert készültem és vártam hogy végre otthon legyek, erre ez… Nektek ez hogy esne?
2021. dec. 22. 09:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/107 anonim ***** válasza:
92%

Érthető a honvágy és a csalódottság a helyzet miatt, tényleg szarul jött ki. De ha végig fertőz mindenkit akkor még jó pár hónapra elintézi a hazamenetelt.

Szerintem már mindenkinek keresztbe húzta így vagy úgy ez a vírus a számításait legalább egyszer, nem a kérdező az egyedüli.

Elkeseredettségében vezetne haza? Igen? Jaj már megkértek hogy döntsön felelősen de neeeem neki otthon kell lenni hogy “ápolják és gyogyuljon” ezt ő írta 😀😀 szegény betegnek azért arra volt ereje hogy a normális válaszolónak is flegman szóljon vissza…

2021. dec. 22. 18:33
 92/107 anonim ***** válasza:
12%

aki egyedül él, az megszokja. kényszerűségből. de azért felnőttként is jobb érzés amikor beteg vagy és van valaki melletted. ez teljesen normális emberi reakció. betegen mindig kicsit nyomottabb az ember.

de itt a hozzászólók nagy része szuperhős és tökéletes még betegen is

2021. dec. 22. 18:40
 93/107 anonim ***** válasza:
91%
Senki nem írta hogy bárki is szuperhős, csak hogy ha anyuci ápolásának az az ára hogy megfertőzöl egy csomó embert, akkor talán felnőtt létére illene egyedül megbirkózni ezzel. Nyilván nem arról az esetről van szó mikor kb dögrováson valaki, nyilván ha a kérdező telefonálna haza hogy olyan gyenge hogy pisilni se bír kimenni nem csapná rá az anyja a telefont, hiába hisztizett itt hogy tőlük akar meg is rohadhatna. Nekem inkább ez a dacos “apám anyám mekkora szar” kirohanása a gáz.
2021. dec. 22. 18:58
 94/107 anonim ***** válasza:
91%

"Elmondtuk, hogy nem fer a reakciójuk. "

és mi a fer? Hogy végig fertőzi az egész rokonságot?

2021. dec. 22. 19:09
 95/107 anonim ***** válasza:
1%
bocsi, de ha együtt laknál és megbetegednél, akkor mi lenne? elköltöznél motelba? ez azért egy vicc, amit itt előadtok. és ezt szülőként írom. annyi idős vagyok, mint a kérdező szülei. de ha egyedül lenne a gyerekem, biztos, hogy nem mondanék ilyet neki
2021. dec. 22. 19:17
 96/107 anonim ***** válasza:
92%
Ez ugye nem komoly hogy az együttlakást hasonlítjuk ahhoz, mint amikor valaki direktbe haza megy betegen, ráadásul az ünnepi időszakban mikor amúgy is több ember jön össze??
2021. dec. 22. 19:27
 97/107 anonim ***** válasza:
90%

Leírom az én helyzetemet, és hogy mit csináltam.

Úgy terveztem barátommal, hogy elmegyünk egy haverjához ottaludni, mivel születésnapja volt. A napon, amikor mentem volna, kiderült, hogy elkaptam a fertőzést. És bármennyire szerettem volna menni, és bármennyire kevés az esély arra, hogy esetleg valaki ott belehal a betegségbe (az nagyobb egyértelműen hogy elkapják tőlem), nem mentem. Kénytelen voltam várni 10+3 napot (anyukámat és nővéremet tesztelték pár nappal később, onnan volt számítva nekem is a karantén), hogy újra tudjak barátommal találkozni. Nem az volt, hogy elmentem hozzá, miközben beteg voltam.

A te eseted még rosszabb is, mivel szüleid viszonylag idősek, és már a fertőzésen is átestek. Lehet hogy rossz érzés egyedül lenned karácsonykor, de sajnos ez van. Muszáj karanténban lenned, és akkor találkozhatsz velük, ha letelt a 10 nap.

2021. dec. 22. 19:31
 98/107 anonim ***** válasza:
13%
azért a barát és a szülő nem ugyanaz. legalább is nálam. és ne öregezzük már le az 50 évest. főleg, ha már átesett rajta, akkor valamennyire védett. pláne, ha oltást is kapott.
2021. dec. 22. 19:35
 99/107 anonim ***** válasza:
91%
Az együttlakásnál kvázi mindegy, mert mire kijönnek a tünetei, addig a tudtán kívül már megfertőzött mindenkit nagy valószínűséggel. Ha viszont beteg, de addig külön volt, de csak azért is odamegy, az 100% kib.szás a szüleivel szemben tiszta önző okokból. Fiatal, sokkal nagyobb eséllyel fog meggyógyulni, mint az ötvenes szülei, meg még akinek útközben (pl benzinkút), itt-ott szétszórja a vírust. Illegális, felelőtlen, önző, amit akar a gyerek. Ha nagyon rosszul van, mehet kórházba, ha meg annyira nem, azért azt a pár napot csak kibírja.
2021. dec. 22. 19:36
 100/107 anonim ***** válasza:
6%
Sokan ugy esnek at rajta hogy észre sem veszik, hogy egyaltalán elkapták.
2021. dec. 22. 20:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!